Sport

Suporterii FCSB-ului iau cu asalt Clujul! Susținere masivă la meciul cu CFR: „Pleacă șase microbuze!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre numărul de suporteri care vor face deplasarea, la Cluj, pentru derby-ul cu CFR.
28.08.2021 | 09:00
Suporterii FCSBului iau cu asalt Clujul Sustinere masiva la meciul cu CFR Pleaca sase microbuze Exclusiv
Suporterii FCSB-ului iau cu asalt Clujul! Susținere masivă la meciul cu CFR: „Pleacă șase microbuze!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – FCSB se va juca duminică, de la ora 21:00.

Susținere masivă pentru FCSB la meciul cu CFR Cluj

Gheorghe Mustață susține că interesul suporterilor, pentru meciul cu CFR Cluj, este ridicat. Astfel că, din București, vor face deplasarea aproximativ 120 de susținători ai FCSB-ului.

„Plecăm în jur de 120. Vin foarte mulți din țară. Ne-au sunat vreo 40-50 de prin Sighet. M-au sunat foarte mulți oameni pentru bilete. De la București pleacă șase microbuze”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, mesaj pentru suporteri

Înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Edi Iordănescu, antrenorul FCSB-ului, a avut un mesaj special pentru suporterii roș-albaștri.

„Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Acest final fericit vine doar împreună.

ADVERTISEMENT

Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri.

Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune. E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună.

Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru. Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, a spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

În prezent, FCSB se află pe locul 6 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șase meciuri jucate.

De cealaltă parte, CFR Cluj se situează pe primul loc, cu 18 puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,55 este cota pentru „Rezultat final 1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT