Sporturi

“SUSŢINEŢI-MĂ PÂNĂ LA CAPĂT!” Mesajul Simonei Halep pentru români, transmis de la Wimbledon prin FANATIK. Totul despre SEMIFINALA cu Svitolina + cuvintele URIAŞE ale adversarei: “A dat TOTUL pentru România!”

09.07.2019 | 19:49
SUSTINETIMA PANA LA CAPAT Mesajul Simonei Halep pentru romani transmis de la Wimbledon prin FANATIK Totul despre SEMIFINALA cu Svitolina  cuvintele URIASE ale adversarei A dat TOTUL pentru Romania

Simona Halep a învins-o cu scorul de 7-6, 6-1 pe Shuai Zhang și s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon. Campioana noastră va juca în penultimul act împotriva Elinei Svitolina, joi, de la o oră care urmează să fie anunțată. 

“SUSŢINEŢI-MĂ PÂNĂ LA CAPĂT”. Mesajul Simonei Halep pentru români transmis de la Wimbledon prin FANATIK

Campioana noastră a transmis după victorie un mesaj tuturor românilor prin intermediul reporterului FANATIK aflat la fața locului: “Susțineți-mă până la capăt”, a fost mesajul Simonei Halep pentru toți românii transmis de la Wimbledon prin intermediul FANATIK. Simona Halep va juca pentru a doua oară în carieră în semifinalele de la Wimbledon după ce în 2014 a pierdut în penultimul act împotriva lui Eugenie Bouchard. Atunci, Halep a suferit o entorsă în primul set și a cedat cu 6-7, 2-6.

  • Simona Halep, AS în semifinalele turneelor de Mare Şlem! Şi-a egalat cea mai bună performanţă la Wimbledon şi se pregăteşte de a cincea finală majoră! Video
  • Simona Halep, declarații pentru FANATIK după calificarea în semifinale: ”A fost cel mai intens meci, nu-mi place stilul lui Zhang”
  • CTP, cuvinte mari după victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang: ”E aproape de nivelul maxim”
  • Zhang, declaraţii superbe despre Simona Halep: “Te uiți în ochii ei și vezi ce persoană bună e. A dat totul pentru România. Și noi, în China, am avea nevoie de asemenea exemple”
  • Ce s-a întâmplat la fileu între Shuai Zhang și Simona Halep: “I-am spus: ‘Să te audă Dumnezeu’!”
  • Simona Halep a dezvăluit care a fost cel mai dificil moment din sfertul cu Shuai Zhang: “Nu-mi mai aduc aminte la ce mă gândeam atunci”
  • Când se joacă Simona Halep – Elina Svitolina în semifinale la Wimbledon 2019
  • Halep e pregătită pentru semifinala cu Svitolina: „Am în minte doar revenirea de la Roland Garros când mă gândesc la ea”
  • Simona Halep, declarații pentru FANATIK după calificarea în semifinale: ”A fost cel mai intens meci, nu-mi place stilul lui Zhang”

Pentru semifinala de joi se anunță un meci epic împotriva Elinei Svitolina. Campioana noastră a declarat că de fiecare dată își aduce aminte de ucrainiancă îi vine în minte revenirea de la Roland Garros: “Când mă gândesc la Svitolina îmi vine în minte cu siguranță revenirea de la Roland Garros”, a spus Halep.

SUSŢINEŢI-MĂ PÂNĂ LA CAPĂT. Mesajul Simonei Halep pentru români transmis de la Wimbledon prin FANATIK
SUSŢINEŢI-MĂ PÂNĂ LA CAPĂT. Mesajul Simonei Halep pentru români transmis de la Wimbledon prin FANATIK

Elina Svitolina conduce cu 4-3 la meciurile directe! Simona Halep a câștigat ultimul meci

La Roland Garros 2017, Simona Halep a salvat mingi de meci în sfertul de finală cu Svitolina și a reușit să se impună cu 3-6 7-6(6) 6-0. Atunci, Halep s-a oprit în finală, fiind învinsă de Jelena Ostapenko.

Campioana noastră s-a declarat foarte fericită la finalul meciului cu Zhang, în condițiile în care a jucat împotriva unui adversar incomod, în fața căruia a pierdut ultimele două meciuri: Australian Open 2016 și Beijing 2016:

“A fost greu. Primul set am luptat foarte mult. Știam că va lovi cu toată forța. Am mai jucat cu ea și a fost greu pentru mine. Știam că trebuie să fiu puternică. Am energie, mă simt bine, proaspătă, sănătoasă, încrezătoare. Joc cel mai bun sezon al meu pe iarbă. Nu mă uit la meciurile adversarelor, o să mă pregătesc să fiu gata pentru semifinale. Am timp de recuperare. Vreau să mă bucur de meci”, a spus Halep imediat după meci.

SUSŢINEŢI-MĂ PÂNĂ LA CAPĂT. Mesajul Simonei Halep pentru români transmis de la Wimbledon prin FANATIK
SUSŢINEŢI-MĂ PÂNĂ LA CAPĂT. Mesajul Simonei Halep pentru români transmis de la Wimbledon prin FANATIK

Elina Svitolina a trecut în semifinale de sportiva din Cehia, Karolina Muchova cu scorul de 7-5, 6-4. Ucrainianca este mai bună decât Simona Halep la meciurile directe, scor 4-3, însă românca s-a impus în ultimul meci direct: 6-3 3-6 6-4 la Doha.

  • 7 WTA este locul ocupat de Simona Halep
  • 13 titluri WTA are Elina Svitolina