News

Sute de apeluri la poliție după apariția unor luminițe pe cer. Două aeronave au decolat de urgență pentru a cerceta zona

09.09.2019 | 14:44
Sute de apeluri la politie dupa aparitia unor luminite pe cer Doua aeronave au decolat de urgenta pentru a cerceta zona

Sute de apeluri la poliție s-au înregistrat în Marea Britanie după apariția unor luminițe pe cer. Oamenii legii au intrat în alertă la prima oră a dimineții, după ce foarte multe persoane au sunat să anunțe că “luminițe misterioase” au căzut din cer deasupra orașului Plymouth. Polițiștii spun că oamenii au alertat masiv autoritățile, mulți dintre ei precizând că au văzut un avion care s-ar fi prăbușit în zonă.

Sute de apeluri la poliție după apariția unor luminițe pe cer

Alții au mers chiar mai departe și jurau că ar fi fost vorba despre un asteroid care s-a rupt în bucăți după ce a intrat în atmosferă. “Nu există informații despre vreun avion care ar fi zburat în acea zonă, dar este posibil ca un avion de mici dimensiuni să fie în aer fără autorizație. Lucrul acesta l-am verificat”, au anunțat inițial polițiștii. Evenimentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața.

Poliția nu a ezitat și a trimis două aeronave care să survoleze zona, însă în cele din urmă s-a ajuns la concluzia că a fost vorba doar despre o ploaie de meteoriți. Într-un comunicat, autoritățile au anunțat că au demarat căutări atât la sol cât și din aer, însă nu au găsit vreo urmă care să indice că vreun avion s-ar fi prăbușit. „Cele două avioane au decolat de urgență. am luat legătură cu departamentul de Securitate.

Sute de apeluri la poliție după apariția unor luminițe pe cer. Cer
Peste 900 de apeluri au fost date la Poliție. Sursa foto – facebook

Două aeronave au decolat de urgență pentru a cerceta zona

Ei au fost cei care au decis să trimită imediat două aeronave de mare viteză pentru a survola acolo și a putea observa și trimite date cât mai repede posibil. Avioanele au rămas în aer preț de câteva zeci de minute, însă a devenit clar ce s-a întâmplat destul de repede. La sol nu s-au găsit urma de prăbușire, pe acolo nu avea voie să treacă niciun avion.

Pe de o parte e normală teamă oamenilor, pe de alta discutăm de aproximativ 990 de apeluri. Toți ne indicau acelați lucru, toți ne-au sunat panicați”, au transmis reprezentanți ai autorităților