News

Sute de „boboci” în Parcul Herăstrău, la o petrecere privată. Poliția Capitalei investighează cazul

11.09.2020 | 21:46
Sute de boboci in Parcul Herastrau la o petrecere privata Politia Capitalei investigheaza cazul
ADVERTISEMENT

Parcul Herăstrău a organizat o petrecere a „bobocilor” unde peste 200 de adolescenți nu au respectat nicio regulă de distanțare socială sau de protecție.

Tinerii au stat înghesuiți la mese și nu au purtat mască de protecție, însă organizatorii susțin că totul s-a desfășurat conform legii.

ADVERTISEMENT

Cei 200 de adolescenți au participat la evenimentul desfășurat în parcul Herăstrău, vineri 11 septembrie, astfel că Poliția Capitalei va investiga situația.

Parcul Herăstrău organizează balul bobocilor cu peste 200 de elevi, fără măsuri de protecție

Conform imaginilor surprinse de Libertatea, peste 200 de elevi s-au adunat pentru a sărbători începerea școlii, însă legea prevede că mai mult de 100 de persoane nu au dreptul de a participa la astfel de adunări.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tinerii stau în număr mare, de aproape 200, înghesuiți la masă și nu țin cont de nicio distanțare socială.

Petrecerea botezată „Întâlnirea Bobocilor” are loc lângă localul Koviltir, și a început la ora 17:00. Tinerii stau liniștiți la mese, fumează, nu poartă mască de protecție și au uitat total de distanțarea socială.

ADVERTISEMENT

Măști de protecție nu există nici măcar pe gura organizatorilorsau în rândul acelor persoane care asigură protecția și paza acestui eveniment.

Organizatorii se apără, totuși, și spun că evenimentul se desfășoară în condiții de maximă siguranță. Mai mult, petrecerea ar fi fost împărțită în trei seri distincte, tocmai pentru a evita aglomerația.

ADVERTISEMENT

Libertatea susține, însă, că organizatorii nu respectă legea, pentru că la evenimente majore oamenii ar trebui să stea pe scaune aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt și să poarte mască de protecție.

Mai mult, cu toate că „bobocii” sunt mulți minori, la petrecere se cară baxuri cu alcool „pentru evenimente viitoare”. Libertatea menționează că locul în care se ține petrecerea e înconjurat de garduri și afișe din plastic pentru a ține deoparte curioșii.

Jandarmeria București a transmis că nu a primit nicio sesizare oficială referitor la eveniment, însă Poliția Capitalei a declarat că va verifica dacă au fost semnalate nereguli.

Evenimentul a fost organizat de „Symposium”, iar biletul de intrare a costat 100 de lei. Spre deosebire de alți ani, susține Libertatea, evenimentul a fost promovat exclusiv pe o pagină privată de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Anamaria Prodan face nopți albe. Cine o ține trează
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde