News

Sute de brăileni s-au călcat în picioare la deschiderea unui magazin, pentru o promoție la tigăi. VIDEO

28.06.2019 | 13:32
Sute de braileni sau calcat in picioare la deschiderea unui magazin pentru o promotie la tigai VIDEO

Sute de brăileni s-au îmbulzit la deschiderea unui magazin de electrocasnice de parcă mâine ar veni sfârșitul lumii. Scenele surprinse de reporterii televiziunilor de știri sunt incredibile pentru secolul XXI, mai ales că bătălia cea mare s-a dat pentru o promoție la tigăi. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe cât mai multe produse.

Sute de brăileni s-au călcat în picioare pentru tigăi

Tigăile care au creat vacarmul de la magazinul recent deschis în municipiul Brăila s-au dat cu 10, respectiv 20 de lei. Au fost promoții și la produsele electronice, iar brăilenii nu au mai ținut cont de nimic. Cei prezenți și-au aruncat vorbele grele, și-au smucit produsele din mâini și s-au îmbrâncit, iar imaginile haosului de la magazin au făcut deja înconjurul României.

Magazinul recent inaugurat în Brăila a strâns încă de la primele ore ale dimineții peste trei sute de brăileni în față, iar când s-a deschis ușa au tăbărât la raioanele cu tigăi și produse electronice. Deschiderea a fost un real succes pentru patronii magazinului, asta dacă este să ne uităm la vânzările care s-au făcut.

„Ușor, ușor! Sunteți nebuni la cap?”

S-au dat peste 400 de tigăi în doare 10 minute, iar unii dintre clienți s-au ”împodobit” cu tigăi, le-au pus sub brațe, sub haine, pe unde mai încăpeau să le facă o bucurie și rudelor. Din imaginile surprinse de camerele de filmat, majoritatea celor care s-au năpustit asupra tigăilor sunt persoane de vârsta a treia, cel mai probabil pensionari.

După ce s-au epuizat toate produsele aflate la ofertă, lucrurile s-au calmat imediat. „Uşor, uşor! Sunteţi nebuni la cap? Nu sunteţi sănătoşi, oameni buni!. Bai, sunteţi nebuni la cap? Doamne!”, a strigat o persoană din mulțime șocată de ceea ce a trăit. „Aaaa, alo, alo! Uşor, uşor. Ce dracu e aicea, mă?”, a mai spus cineva.