Fotbal international

Sute de fani au ieșit pe străzile din Buenos Aires: „Dreptate pentru Diego! Maradona a fost ucis!”. Video

11.03.2021 | 13:47
Sute de fani au iesit pe strazile din Buenos Aires Dreptate pentru Diego Maradona a fost ucis Video
ADVERTISEMENT

La aproape patru luni de la moartea lui Diego Maradona, fanii încă așteaptă o explicație din partea anchetatorilor pentru dispariția tragică a fostului mare fotbalist. Eu au început să protesteze pe străzi.

În frunte cu două dintre fiicele lui El Pibe D’Oro și cu fosta sa soție, sute de fani au ieșit pe străzile din capitala Argentinei, au aprins torțe și fumigene, i-au scandat numele lui Maradona și au cerut să se facă dreptate.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii se află în faza audierilor și au chemat la declarații medicii și apropiații care au interacționat cu cel considerat cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor în ultima perioadă a vieții sale.

Sute de fani au ieșit pe străzile din Buenos Aires: „Nu a murit, a fost ucis!”

În data de 25 noiembrie 2020 a murit Diego Maradona, îndoliind întreaga lume a fotbalului. Nimeni nu a resimțit dispariția mijlocașului mai intens decât argentinienii, țara natală a lui „El Diez”.

ADVERTISEMENT

Fanii fostului mare fotbalist au ieșit în stradă atât după moartea sa, cât și astăzi, 11 martie, pentru a cere să se facă dreptate în cazul idolului lor. Cauza oficială a morții lui Maradona a fost o insuficiență cardiacă acută.

Sute de protestatari au cerut „Justiție pentru Diego Maradona” și au semnalat faptul că „Diego nu a murit, a fost ucis!”. De asemenea, ei au cerut ca „vinovații să fie judecați și pedepsiți”.

ADVERTISEMENT

Ceea ce acuză fanii și familia lui maradona este că medicii și celelalte cadre medicale care trebuiau să aibă grijă de Maradona l-au tratat cu neglijență și l-au dus în pragul morții.

Alături de fani au fost prezente în stradă și două dintre fiicele lui Maradona, Dalma și Gianinna, dar și Claudia Villafane, fosta soție a fotbalistului. Cele trei au fost, la rândul lor, chemate să dea declarații.

ADVERTISEMENT

Cele mai recente sesiuni de audiere au fost efectuate la începutul săptămânii, atunci când o comisie medicală a analizat toate detaliile cu privire la modul în care au fost gestionate ultimele zile din viața lui Maradona, anunță Sky News.

ADVERTISEMENT