Fotbal international

Sute de oameni au stat la coadă pentru un tricou al naţionalei Nigeriei. “E cel mai frumos din toate timpurile”

01.06.2018 | 19:14
Sute de oameni au stat la coada pentru un tricou al nationalei Nigeriei E cel mai frumos din toate timpurile
ADVERTISEMENT

Naţionala Nigeriei s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia, iar performanţa a trezit isterie în rândul fanilor nigerieni din Anglia. Sute de suporteri au luat cu asalt magazinul care vinde tricourile oficiale ale naţionalei Nigeriei. Stocul s-a epuizat în numai câteva minute, spre nemulţumirea celor care nu au apucat să îşi cumpere “cel mai frumos echipament din toate timpurile.”

Sute de suporteri nigerieni s-au înghesuit pe Oxford Street pentru a pune mâna pe unul dintre tricourile pe care naţionala Nigeriei le va folosi la Campionatul Mondial din Rusia. Echipamentul care va fi folosit în calitate de gazdă la meciuri a fost desemnat “cel mai frumos echipament din toate timpurile.” Nike a primit 3 milioane de comenzi cu mult timp înainte de lansarea echipamentelor. Designul retro le-a luat ochii nigerienilor, cărora nu le-a mai păsat că scot din buzunat 75 de euro pentru un tricou.

ADVERTISEMENT
Tricoul naţionalei Nigeriei
Tricoul naţionalei Nigeriei poate fi cumpărat cu 75 de euro

Pe site-ul celor de la Nike, echipamentele au fost deja cumpărate în totalitate, iar reprezentanţii magazinului au anunţat că nu plănuiesc să refacă stocul. Tot Nike produce şi ghetele de joc ale nigerienilor la Cupa Mondială, modelul Naija Mercurial 360.

Tricourile cu naţionala Nigeriei au fost vândute în doar 3 minute

Doar 3 minute a durat până când absolut toate tricourile cu naţionala Nigeriei au fost vândute. Nigeria s-a calificat la Cupa mondială pentru a 3-a oară consecutiv. Africanii vor juca sâmbătă un amical cu Anglia pe Wembley, apoi vor întâlni Cehia înainte de a pleca în Rusia pentru meciurile de la Campionatul Mondial. Nigeria este în grupă cu Croaţia, Islanda şi Argentina.

ADVERTISEMENT