News

Sute de oameni s-au înghesuit la inaugurarea celui mai mare aqua-park din sud-estul României. Atracțiile centrului din Galați

Aglomerație la Galați, în ziua inaugurării celui mai mare aqua-park din sud-estul României. Sute de oameni au așteptat, sâmbătă, să intre în interiorul centrului de agrement.
31.07.2021 | 13:45
Sute de oameni sau inghesuit la inaugurarea celui mai mare aquapark din sudestul Romaniei Atractiile centrului din Galati
Sute de oameni s-au înghesuit la inaugurarea celui mai mare aqua-park din sud-estul României. Atracțiile centrului din Galați. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 31 iulie, într-o zi caniculară, sute de persoane s-au înghesuit să intre pe Plaja Dunărea din Galaţi. Aici, a fost inaugurat cel mai nou aqua-park din țară, după o investiţie de circa 6 milioane de euro.

Dornici să se relaxeze, oamenii au venit cu aproape o oră înainte de deschidere şi s-au așezat la coadă pentru a avea acces pe plaja cu tobogane și piscine.

ADVERTISEMENT

Aglomerație la Galați, în ziua inaugurării celui mai mare aqua-park din sud-estul României

Aqua-park-ul situat în orașul de la malul Dunării are o suprafață de 4 hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.500 de persoane.

Momentan, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de Covid-19, centrul de agrement și relaxare va funcționa la o capacitate de 50%.

ADVERTISEMENT

”Este un moment aşteptat de către gălăţeni şi mă bucur că începând de sâmbătă vom deschide Plaja Dunărea.

Este locul unde gălăţenii, şi nu numai, îşi vor putea petrece timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut, aici în oraş, unde pe lângă plaja propriu-zisă, vor putea avea acces la bazinul cu valuri, la ansamblul de tobogane, cel mai înalt având 20 de metri înălţime, sau la zona de food court.

ADVERTISEMENT

De asemenea, copiii se vor putea bucura de un bazin al lor, prevăzut cu tobogane. Sunt sigur că foarte mulţi dintre cei care obişnuiau în trecut să vină la Plaja Dunărea vor regăsi acest loc cu totul şi cu totul schimbat, la standarde moderne”, a spus primarul Ionuț Pucheanu, conform Antena 3.

aqua-park galați
Aglomerație la Galați, în ziua inaugurării celui mai mare aqua-park din sud-estul României. Sursa foto: captură Antena 3

Atracțiile centrului de relaxare de la Galați

Plaja Dunărea din Galaţi, locația unde este amenajat acest aqua-park, îi întâmpină pe turiști cu mai multe atracții.

ADVERTISEMENT

Vorbim de 4 tobogane de 20 de metri înălțime, bazin cu valuri, piscine pentru adulți și copii, 600 de șezlonguri și sisteme de securitate pentru depozitarea bunurilor, precum și 120 de locuri de parcare.

Care sunt prețurile de acces în aqua-park-ul din Galați

Prețurile de acces în baza de agrement variază între 10 şi 50 de lei, costurile variind în funcţie de vârstă, de zi şi de zona în care vizitatorii vor să-şi petreacă timpul.

Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă. Orarul de funcționare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 şi 21.00.

Accesul se va face în baza unei brățări care va fi încărcată cu suma pentru care optează vizitatorul (acces doar la plaja cu nisip sau acces total inclusiv aqua park, etc).

Potrivit Monitorul de Galați, tarifele de acces la baza de agrement sunt următoarele:

  • – intrarea la Aqua Park adulți – 35 de lei, de luni până joi, și 50 de lei de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 20 de lei, de luni până joi, și 25 de lei de vineri până duminică;
  • – intrarea la plaja de nisip adulți – 15 lei, de luni până joi, și 20 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 10 lei, de luni până duminică.
ADVERTISEMENT