Audi Schi

Svindal a câştigat la Val Gardena! Cine s-a impus în proba de Super G la feminin

Sâmbătă au avut loc două curse palpitante în schiul alpin, proba de Super G feminin de la Val d'Isere (Franţa) şi cea de coborâre masculin de la Val Gardena (Italia).
Autori: Carmen Badulescu, Vicentiu Dinescu | 16.12.2017 | 16:38
Svindal a câştigat la Val Gardena! Cine s-a impus în proba de Super G la feminin

Cursa feminină a fost câştigată de americanca Lindsey Vonn, care a plecat a şasea în cursă şi a profitat de condiţii bune, care s-au înrăutăţit în momentul în care rivalele ei au intrat în concurs.

Lindsey Vonn, care a obţinut a 78-a victorie în Cupa Mondială, a fost înregistrată cu timpul de 1:04.86. Americanca le-a devansat pe italianca Sofia Goggia (1:05.17) şi pe norvegianca Ragnhild Mowinckel (1:05.25).

Svindal este liderul Cupei Mondiale

Coborârea masculină de la Val d’Isere a fost câştigată de norvegianul Aksel Lund Svindal, care a preluat conducerea în clasamentul general al Cupei Mondiale. Svindal este la al doilea succes din acest sezon, după ce s-a impus la Beaver Creek.

Aksel Lund Svindal a fost înregistrat cu timpul de 1:57.00 şi i-a devansat pe compatriotul său Kjetil Jansrud (1:57.59) şi pe austriacul Max Frantz (1:57.85). Duminică, băieţii vor avea cursa de slalom uriaş la Alta Badia (Italia), iar fete se vor întrece la Val d’Isere într-un nou Super G.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!