Audi Schi

Svindal, victorie în Super G! Dublă norvegiană la Kitzbuhel

Schiorul Aksel Lund Svindal a câştigat, vineri, cursa de Super G de la Kitzbuhel, norvegianul înregistrând al treilea succes al sezonului.
19.01.2018 | 16:37
Svindal, victorie în Super G! Dublă norvegiană la Kitzbuhel
ADVERTISEMENT

Svindal, care în urmă cu doi ani la Kitzbuhel a suferit o accidentare gravă la ligamentele încrucişate şi meniscul genunchiului, a dominat autoritar cursa din staţiunea austriacă, ultimul Super G înaintea Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang.

Norvegianul, aflat la 35-a victorie din Cupa Mondială, a încheiat cursa cu timpul de un minut, 30 de secunde şi 72 de sutimi şi i-a devansat pe conaţionalul său Kjetil Jansrud (1:31.22) şi pe austriacul Matthias Mayer (1:31.28).

ADVERTISEMENT

Svindal a mai câştigat în acest sezon la Beaver Creek şi Val Gardena

Aksel Lund Svindal, în vârstă de 35 de ani, s-a mai impus în acest sezon la Beaver Creek şi Val Gardena. În acest weekend, la Kitzbuhel vor mai avea loc două curse masculine, coborâre (sâmbătă) şi slalom (duminică).

Coborârea feminină de la Cortina d’Ampezzo a fost câştigată de italianca Sofia Goggia (1:36.45), urmată de americancele Lindsey Vonn (1:36.92) şi Mikaela Shiffrin (1:37.29). O altă americancă, Julia Mancuso, campioană olimpică de slalom uriaş în 2016, şi-a anunţat retragerea după coborârea de la Cortina d’Ampezzo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri