News

UPDATE. Svitolina e aptă! A acuzat dureri la spate, dar s-a antrenat la intensitate maximă! Galerie FOTO

UPDATE, ora 12:10 / Elina Svitolina s-a antrenat miercuri dimineaţă înainte de disputa cu Simona Halep. Ucrainianca nu are nicio problemă, deşi a acuzat dureri la spate....
06.06.2017 | 23:59
UPDATE Svitolina e apta A acuzat dureri la spate dar sa antrenat la intensitate maxima Galerie FOTO

UPDATE, ora 12:10 / Elina Svitolina s-a antrenat miercuri dimineaţă înainte de disputa cu Simona Halep. Ucrainianca nu are nicio problemă, deşi a acuzat dureri la spate.

Marţi, Svitolina s-a antrenat o oră pe arena Philippe Chatrier la intensitate maximă, iar miercuri, în dimineaţa meciului cu Halep, a lovit mingea fără nicio problemă. Elina Svitolina este aptă pentru duelul cu Halep.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA ANTRENAMENT  


Simona Halep o va întâlni pe Elina Svitolina în sferturile de finală de la Roland Garros, miercuri, de la ora 15, ora României. 

Înaintea meciului cu Halep, Svitolina a dezvăluit că are probleme la spate, pe care le-a resimţit în setul decisiv din optimi cu Petra Martic, când a cerut timeout medical.

DBjQAqIWsAASkMD

“Mă chinuie o accidentare la spate. Am simţit dureri de la începutul meciului. Nu e aceeaşi problemă ca cea pe care am avut-o în finală la Roma. E ciudat. Mă simţeam foarte bine, cu 30 minute înainte de a intra pe teren, m-am echipat de meci şi deodată am văzut negru în faţa ochilor de la durerea surdă pe care o aveam la spate. Nici încălzirea n-am făcut-o cum trebuie, mă panicasem. M-am chinuit şi nu am putut fi 100% în meciul cu Martic. Bine că am reuşit să câştig”, a spus Svitolina la conferinţa de presă de după optimea de finală pe care a câştigat-o revenind de la 2-5 în setul decisiv!

“Bine că nu joc marţi cu Halep! Am timp să mă recuperez”

Ucraineanca se bucură că nu joacă meciul cu Halep marţi, pentru a se putea recupera: “Am fost la tratament deja pentru spate, am făcut şi un duş foarte fierbinte, de relaxare, pentru 20 de minute care m-a ajutat. Bine că nu joc marţi, că am timp să continui tratamentul şi să am parte de odihnă. Vom vedea ce va fi, nicio zi nu seamănă cu alta. Astăzi, spre exemplu, m-am trezit foarte bine dispusă şi motivată ca niciodată şi apoi, deodată, mă iau durerile de spate. Voi face însă totul pentru a mă recupera până la ora meciului.”

DBj_bxoUMAA_I5_

“Simona e într-o formă de zile mari!”

“Eu şi Simona ne-am întâlnit la Roma şi e o jucătoare foarte bună. Nu doar Simona s-a accidentat la Roma, la gleznă, ci şi eu am fost accidentată, la spate. A fost un meci foarte greu acolo.

@Simona e într-o formă de zile mari, are o încredere mare în ea, joacă extraordinar pe zgură, are experienţa unei finale la Roland Garros, deci ştie cum să câştige un meci ca acesta”, a zis Svitolina la conferinţa de presă.

1-1 este scorul întâlnirilor directe dintre Halep şi Svitolina