Life

Syda, adevărul despre relația cu Elena Băsescu. Cum se înțeleg la 5 ani de la divorț

06.05.2021 | 23:55
Syda adevarul despre relatia cu Elena Basescu Cum se inteleg la 5 ani de la divort
Syda, adevărul despre relația cu Elena Băsescu. Cum se înțeleg la 5 ani de la divorț. Sursa foto: stiripesurse.ro
ADVERTISEMENT

Syda a spus adevărul despre relația pe care o are cu Elena Băsescu, cu care a fost însurat timp de 4 ani. Bogdan Ionescu, așa cum se numește în realitate, a dezvăluit cum își împart zilele de când nu mai sunt soț și soție. 

Omul de afaceri păstrează legătura cu fosta soție, de dragul celor doi copii pe care-i au împreună. Sofia Anais și Traian Jr. sunt crescuți acum de fiica cea mică a lui Traian Băsescu, dar asta nu înseamnă că fostul fotomodel nu se implică.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al Elenei Băsescu petrece foarte mult timp alături de cei mici, îi duce în vacanță și la tot felul de activități sportive. Syda se sfătuiește întotdeauna cu frumoasa brunetă, de care a divorțat în urmă cu 5 ani, fără vreun fel de scandal.

Syda, totul despre legătura cu fosta soție, Elena Băsescu

Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. 

Acestea sunt perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a declarat Bogdan Ionescu.

ADVERTISEMENT

Syda și Elena Băsescu au o relație foarte frumoasă, la 5 ani de când au divorțat la notar. Cei doi se înțeleg de minune de dragul copiilor, care au rămas în grija brunetei, Paștele acesta cei mici petrecând sărbătoarea alături de tatăl lor și de bunicii paterni.

Bogdan Ionescu are numai cuvinte de spus la adresa Elenei Băsescu, cu care se consultă în tot ce ține de copii. Syda și frumoasa brunetă sunt prieteni foarte buni acum și se străduiesc să păstreze o relație excelentă de dragul celor mici.

ADVERTISEMENT

„Nu am mai putut face compromisuri majore. Nu am vrut să falsific nici ideea de iubire și nici pe cea de familie pentru ei. Cel mai bine este să fim cinstiți pentru copiii noștri.

A fost o decizie pe care am luat-o în urmă cu mai multe luni, cântărită și în­toarsă pe toate părțile. Am realizat foarte realist că lucrurile nu se vor îm­bunătăți și că, pentru toată lumea, e mai bine să ne despărțim”, spunea la scurt timp după divorț bruneta pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT