Life

Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, va deveni tătic pentru a treia oară. Soția sa este însărcinată în 4 luni

Syda este în culmea fericirii. Soția sa, Sheila, îl va face tătic pentru a treia oară.
14.08.2021 | 23:13
Syda fostul sot al Elenei Basescu va deveni tatic pentru a treia oara Sotia sa este insarcinata in 4 luni
ADVERTISEMENT

Fostul soț al Elenei Băsescu va deveni tată pentru a treia oară. Soția sa este însărcinată în 4 luni. Anunțul a fost făcut de Sheila pe pagina sa de socializare.

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au căsătorit în urmă cu aproape un an. Cununia civilă a avut loc în București, fiind urmată de o nuntă în Turcia, organizată într-un local de lux, Cirigan Palace Kempinski, pe malul Bosforului.

ADVERTISEMENT

Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, va deveni tătic pentru a treia oară. Soția sa este însărcinată în 4 luni

Bogdan Ionescu este în culmea fericirii. Soția sa îi va dărui o fetiță peste câteva luni. Anunțul a fost făcut de turcoaică, frumoasa brunetă postând pe rețelele de socializare un filmuleț cu ecografia.

În dreptul acestuia soția lui Syda a pus o barză care ține în cioc un bebeluș. “O fetiță”, a scris Sheila Ionescu în dreptul postării.

ADVERTISEMENT

Bogdan și Sheila s-au căsătorit anul trecut în luna septembrie, după aproape un an de relație. Cererea în căsătorie a fost făcută pe o plajă într-un decor de vis din Sardinia.

A urmat cununia civilă la București și apoi o nuntă fastuoasă într-un local de lux pe malul Bosforului, Cirigan Palace Kempinski.

ADVERTISEMENT

Syda are doi copii cu Elena Băsescu

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat

pe cale amiabilă la notar în anul 2016. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță Sofia Anais și un băiețel, Traian Junior.

Separarea celor doi s-a făcut în liniște și au decis să aibă custodie comună asupra copiilor.

Se pare că fiica lui Traian Băsescu nu a cerut pensie alimentară. Surse apropiate celor doi au declarat la acea vreme că nu s-a făcut partaj, iar Bogdan Ionescu a decis să le lase casa celor doi copii.

ADVERTISEMENT

“Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună.

Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora”, spunea Syda într-un interviu în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT