Life

Sheila, soția lui Syda a născut. Fostul soț al Elenei Băsescu a devenit tată de fată

Syda, pe numele său real Bogdan Ionescu, a anunțat că a devenit tată pentru a treia oară. Fostul soț al Elenei Băsescu este în culmea fericirii alături de actuala parteneră.
21.01.2022 | 17:49
Sheila sotia lui Syda a nascut Fostul sot al Elenei Basescu a devenit tata de fata
Bogdan Ionescu, tată pentru a treia oară. Soția lui Syda a născut o fetiță perfect sănătoasă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Sheila, soția lui Syda, a născut în cursul zilei de vineri, 21 ianuarie 2022, o fetiță. Micuța, care a primit la naștere nota 10 și numele de Annelise, a venit pe lume prin cezariană.

Fostul soț al frumoasei Elena Băsescu a devenit tată de fetiță, din mariajul anterior mai având doi copii, pe Sofia Anais și Traian Junior, care au rămas în grija mamei lor.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut fericitul anunț a fost chiar Syda, care a postat o imagine emoționantă în mediul virtual alături de partenera sa de viață și de fiica lor, proaspăt născută.

Bogdan Ionescu, tată pentru a treia oară. Soția lui Syda a născut o fetiță perfect sănătoasă

„Bine ai venit în viața noastră, Annelise!”, a scris Bogdan Ionescu pe una dintre rețelele de socializare, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Soția lui Syda este foarte bine și va rămâne internată în spital în următoarele zile pentru a se recupera după nașterea prin cezariană.

Sheila a fost nevoită să renunțe la sport în perioada sarcinii, însă a avut grijă să meargă foarte mult pe jos. Prioritatea vedetei a fost micuța care s-a născut în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, soția omului de afaceri spunea în urmă cu câteva luni că nu este îngrijorată pentru kilogramele în plus pentru că știe că va reveni la normal destul de repede.

Sheila, naștere prin cezariană. De ce a luat această decizie

În altă ordine de idei, Sheila a dezvăluit și care este motivul pentru care a ales să opteze pentru nașterea prin cezariană. Aceasta a venit la recomandarea cadrelor medicale, iar frumoasa șatenă a acceptat ideea.

ADVERTISEMENT

„La început a fost mai greu. A fost greu, medicii mi-au interzis să fac sport. Am ales să merg mult pe jos.

Însă nu m-am îngrășat foarte mult, am cinci luni, dar încă încap în toate hainele. Micuța este prioritatea mea

O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie Vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja scutece și hăinuțe, este timp”, spunea soția lui Syda în urmă cu câteva luni pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT