Life

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, o nouă șansă mariajului. Primele declarații despre împăcare

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin sunt din nou împreună după ce în luna august anunțau divorțul. Dezvăluiri despre împăcarea celor doi.
30.09.2022 | 18:58
Sylvester Stallone si Jennifer Flavin o noua sansa mariajului Primele declaratii despre impacare
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, din nou împreună. Dezvăluiri despre împăcarea celor doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul actor și femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani au decis să ofere o nouă șansă mariajului. Primele declarații despre împăcare au fost făcute publice chiar de reprezentantul starului american.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin, din nou împreună. Dezvăluiri despre împăcarea celor doi

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin nu mai divorțează și sunt mai hotărâți ca niciodată să repare greșelile din trecut, după ce s-a vehiculat că separarea s-a produs din cauza faptului că artistul are o amantă.

ADVERTISEMENT

Cea care a depus actele de divorț și a vorbit despre destrămarea căsniciei este frumoasa șatenă, cu care celebrul actor are trei fete. Cei doi s-au căsătorit în anul 1997 și de atunci au fost de nedespărțit. Acum vor să reia legătura amoroasă.

Conform Page Six și agentului lui Sylvester Stalllone cei doi parteneri de viață sunt foarte fericiți de când au decis să mai ofere o șansă căsniciei lor.

ADVERTISEMENT

„Au decis să se întâlnească din nou acasă, unde au vorbit și au reușit să își rezolve neînțelegerile. Amândoi sunt extrem de fericiți”, a spus reprezentantul starului de la Hollywood.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare a apărut o imagine în care actorul și frumoasa sa soție se țin de mână. În momentul de față, divorțul a fost stagnat și nu se mai pune problema unei despărțiri între ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin, au distribuit și o fotografie în care apar împreună cu cele trei fiice.

Toți zâmbesc și pozează în familia perfectă la mai bine de o lună de la anunțul divorțului, semn că lucrurile merg foarte bine.

ADVERTISEMENT

„Au diferențele lor, dar într-o căsnicie de lungă durată ca a lor ar fi dificil să o închei și să-și împartă bunurile”, au declarat surse apropiate celor doi în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: