Life

Sylvia Sîrbu se pregătește să devină mamă. Semnul divin primit de artistă: ”Sunt 100% sigură”

Sylvia Sîrbu a trecut prin momente extrem de dificile, însă ce i-a pregătit divinitatea a întrecut orice fel de așteptare. Artista se pregătește acum să devină mamă.
18.10.2022 | 16:58
Sylvia Sirbu se pregateste sa devina mama Semnul divin primit de artista Sunt 100 sigura
Sylvia Sîrbu, fosta soție a lui Adrian Ștefănescu vrea să devină mamă. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Povestea Sylvia Sîrbu o cunoaște deja mai toată lumea. Celebra artistă a trăit un adevărat calvar o bună perioadă de timp. Aceasta credea că suferă de o boală gravă și a fost nevoită să meargă la nenumărați medici pentru a primi diagnosticul corect.

Sylvia Sîrbu a trecut prin momente dificile

În tot acest timp, speranța ei s-a dus către divinitate. Artista s-a rugat mai mult ca oricând la Dumnezeu, iar printre altele și-a dorit enorm să devină și mamă.

ADVERTISEMENT

Rugăciunile au dat însă rezultate se pare. Drept dovadă, artista și-a dat seama ulterior că este sănătoasă și totodată în afara oricărui pericol.

În ceea ce privește posibilitatea de a avea un copil, artista nu avea să știe că Dumnezeu i-a pregătit o altă surpriză. S-a rugat mult să devină mamă, iar primul semn divin a și apărut.

ADVERTISEMENT

Chiar artista a mărturisit recent la o emisiune tv că totul s-a întâmplat brusc. La o săptămână după ce s-a rugat să devină mamă, aceasta a primit o surpriză.

Soțul ei a comandat mai multe haine, iar pe lângă produsele dorite, cei doi s-au mirat când au văzut două perechi de șosete de bebeluși care nici măcar nu erau pe factură.

ADVERTISEMENT

Semnul divin primit de Sylvia Sîrbu

Acela a fost momentul în care Sylvia Sîrbu și-a dat seama că o așteaptă o surpriză în curând. Este sigură că Dumnezeu a aranjat lucrurile într-o astfel de manieră și drept urmare, se pregătește și pentru următorul pas acum.

”Al meu bărbat își comandase tot felul de obiecte vestimentare, și în coletul respectiv, pe lângă ce își cumpărase el, a venit un pachet cu două perechi de șosete de bebeluși, care nu erau trecute pe factură.

ADVERTISEMENT

Erau pur și simplu puse în plus. (…) Asta a fost semnul meu. Sunt 100% sigură (n.r. că Dumnezeu le-a pus).”, a povestit recent Sylvia Sîrbu, fosta parteneră de viață a lui Andrei Ștefănescu, vizibil încântată de această minune.

ADVERTISEMENT