Carousel hot news

“Îi dedic golurile tatălui meu, a împlinit 53 de ani”

Szabolcs Szekely a fost omul meciului cu Gaz Metan, reuşind o "dublă" decisivă pentru formaţia sa, care s-a impus cu 2-1....
05.08.2013 | 21:22

Szabolcs Szekely a fost omul meciului cu Gaz Metan, reuşind o “dublă” decisivă pentru formaţia sa, care s-a impus cu 2-1.

Fotbalistul i-a dedicat victoria tatălui său, care astăzi a împlinit 53 de ani. Totodată, Szekely şi-a impus un obiectiv personal: să devină jucător de bază la Timişoara, mai ales că la Urziceni sau la Bistriţa nu a reuşit să se impună.

“Aceasta e a treia experienţă a mea în Liga 1, şi poate am ajuns la maturitate. La Bistriţa şi Urziceni nu am profitat de şansele avute, iar acum, la 28 de ani, sper să joc cât mai bine. Avem o echipa bună, suntem jucători care nu am ajuns la un nivel înalt, dar vrem să arătăm că merităm să evoluăm la un nivel foarte bun. Sunt foarte fericit pentru goluri. Le dedic tatălui meu, care astăzi a împlinit 53 de ani”, a declarat Szekely.

 

Sabolcz Szekely a marcat cele două goluri ale Timişoarei în victoria cu Mediaş, scor 2-1, şi a ajuns, astfel, la cota cinci în cele trei meciuri disputate în Liga 1.

 

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri