Sport

Szimonetta Planeta, cea care a accidentat-o pe Cristina Neagu, făcută praf de Mihai Stoica!

12.12.2018 | 23:19
Szimonetta Planeta cea care a accidentato pe Cristina Neagu facuta praf de Mihai Stoica
ADVERTISEMENT

Accidentarea Cristinei Neagu a declanșat suferința în tabăra României, dar și furia managerului general de la FCSB, Mihai Stoica. Într-o postare pe Facebook, oficialul stelist a făcut-o praf pe jucătoarea maghiară. “Simoneta, schimbă planeta! Infecto!”, a scris Mihai Stoica, pentru Szimonetta Planeta, care a împins-o pe Cristina Neagu la faza în care românca s-a accidentat grav la genunchiul drept și a ajuns la spital.

Cristina Neagu s-a accidentat în minutul 52 al partidei Ungaria – România 31-29. Românca a călcat strâmb exact în momentul în care jucătoarea maghiară Szimonetta Planeta se afla cu mâna pe ea. Cristina Neagu s-a prăbușit pe parchet și a început să urle de durere. După câteva minute în care medicii au încercat să-i calmeze durerile, Neagu a fost transportată cu targa către salvare și mai apoi la un spital din Nancy.

ADVERTISEMENT
Momentul în care genunchiul Cristinei Neagu cedează

Cea care a accidnetat-o pe Cristina Neagu, Szimonetta Planeta, făcută praf de Mihai Stoica: “Simoneta, schimbă planeta! Infecto!”

Chiar dacă Szimonetta Planeta nu are o mare vină la accidentarea Cristinei Neagu, Mihai Stoica nu s-a mai putut abține pe o rețea de socializare. Oficialul stelist și-a vărsat nervii pe handbalista maghiară. “Simoneta, schimbă planeta! Infecto!”, a fost mesajul lui Mihai Stoica pentru cea care a împins-o pe Cristina Neagu la accidentarea teribilă a româncei.

Postarea lui Mihai Stoica!

Strigătele de durere ale Cristinei Neagu le-au speriat și pe jucătoarele maghiare, dar au impresionat tabăra noastră, jucătoarele de pe banca României fiind cu ochii în lacrimi. La fel și în tribune, unde fanii “tricolorelor” nu și-au putut masca suferința. Dintre jucătorarele noastre cea mai afectată a fost Melinda Geiger, care nu s-a putut opri din plâns minute bune. La finalul partidei pierdute în fața Ungariei, fetele lui Ambros Martin au promis că în semifinale România va lupta și pentru Cristina Neagu. Interul României și al lui CSM București este suspectă de ruptură de ligamente încrucișate, ceea ce ar însemna o absență de 6 luni de pe teren.

ADVERTISEMENT
  • 44 de goluri a marcat Cristina Neagu pentru România la Euro 2018
Tags: