Fotbal international

Tabarez nu se teme de Cristiano Ronaldo. “Ştim cum să-l oprim!”

29.06.2018 | 21:01
Tabarez nu se teme de Cristiano Ronaldo Stim cum sal oprim
ADVERTISEMENT

Selecţionerul Uruguayului, Oscar Washington Tabarez este foarte calm şi încrezător înaintea meciului din optimi cu Portugalia şi spune că nu se teme de Cristiano Ronaldo. Antrenorul despre care se spune că sunt şanse infime pentru a nu-şi petrece în curând viaţa în cărucior, consideră că Uruguay are suficiente arme pentru a merge mai departe la acest turneu final de Campionat Mondial.

Tabarez nu se teme absolut nimic de faptul că fundaşii săi vor avea în faţă un jucător cu calităţile de marcator ale lui Cristiano Ronaldo. “Cristiano este, fără discuţie, unul dintre cei mai buni atacanţi din lume şi are un potenţial foarte mare, dar cu tot respectul pentru el, noi vom juca împotriva Portugaliei şi nu a lui Cristiano Ronaldo. Şi nu ne va strica el visul cel frumos de a merge cât mai departe la acest Campionat Mondial.

ADVERTISEMENT

Tabarez nu se teme de Cristiano Ronaldo. Nu va fi marcat de un singur om

Nu va fi Godin sau alt fundaş care îl va marca pe Ronaldo. O vor face toţi, pe rând, dacă va fi nevoie, pentru a putea să-l anihilăm complet şi a nu risca sancţiuni din partea arbitrilor. Consideră că avem suficiente arme pentru a trece de Portugalia şi dacă vom juca exact ceea ce ne-am propus aven mari şanse să o şi facem”.

Tabarez nu se teme de Cristiano Ronaldo. El spune că Uruguay va juca împotriva Portugaliei, nu a lui Cristiano Ronaldo. Tabarez a impresionat prin faptul că nu se mai poate deplasa decât cu cârje sau cu ajutorul unui căruţ
Tabarez nu se teme de Cristiano Ronaldo. El spune că Uruguay va juca împotriva Portugaliei, nu a lui Cristiano Ronaldo

Uruguay a avut în grupe un parcurs perfect, trei victorii din tot atâtea meciuri, fără gol primit. Luis Suarez pare a fi cel mai în formă jucător din naţionala pregătită de Tabarez, el ducând aproape singur spre victoria naţionala celestă împotriva Rusiei, scor 3-0.

ADVERTISEMENT
Tags: