Sporturi

Tabloul Simonei Halep la Moscova! Când are loc tragerea la sorţi pentru Kremlin Cup 2018

13.10.2018 | 21:50
Tabloul Simonei Halep la Moscova Cand are loc tragerea la sorti pentru Kremlin Cup 2018

Când îşi află Simona Halep adversarele de la Kremlin Cup 2018. Simona Halep a plecat vineri dimineaţă spre Moscova, cu un zbor cu escală la Viena, şi s-a declarat nerăbdătoare să vadă cum se simte pe teren după ce a aflat în urmă cu aproximativ o săptămână că are hernie de disc. Turneul de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 932.866 de dolari va începe luni, este ultimul înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore.

“Obiectivul este să fac maximum, dar în condițiile în care mă aflu e greu acest lucru, dar obiectivul principal este să rămân pe locul 1. M-am antrenat trei zile, am făcut pregătire fizică în sală, sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial. Eu plec cu încredere și plec hotărâtă să joc. Nu a fost o perioadă ușoară pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă și am fost îngrijorată. Accidentările la spate însă sunt normale pentru acest sport. Încerc să rămân pozitivă, să rămân încrezătoare și cu exerciții, cu tratament o să fiu bine, a declarat Simona Halep la plecarea spre Moscova.

Când are loc tragerea la sorţi la turneul de la Moscova

Tragerea la sorţi a ambelor tablouri (masculin şi feminin) va avea loc duminică, de la ora 13, ora Moscovei. Cum nu există nicio diferenţă de fus orar între Rusia şi România, la aceeaşi oră vom afla şi noi ce adversare va avea liderul mondial din WTA la Kremlin Cup. La turneul din Moscova, Simona va avea parte de adversare foarte puternice, chiar dacă jucătoarele de top îşi păstrează energia pentru ultimul mare turneu al sezonului, cel de la Singapore.

Iată lista capilor de serie de la Kremlin Cup, turneu de categorie Premier, turneu pe care Simona Halep l-a câştigat în anul 2013 după o finală disputată contra australiencei Samantha Stosur:

1. Simona Halep
2. Karolina Pliskova
3. Sloane Stephens
4. Daria Kasatkina
5. Kiki Bertens
6. Elise Mertens
7. Anastasija Sevastova
8. Aryna Sabalenka

Tags: