Sport

Tache Macri va fi prezent la inaugurarea noului stadion „Rapid”! Fostul căpitan al giuleștenilor vine de la Paris pentru marele eveniment

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a anunțat faptul că Tache Macri, fostul mare căpitan al giuleștenilor, va fi prezent la inaugurarea noului stadion „Rapid”.
21.03.2022 | 18:00
Tache Macri va fi prezent la inaugurarea noului stadion Rapid Fostul capitan al giulestenilor vine de la Paris pentru marele eveniment
Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a anunțat faptul că Tache Macri, fostul mare căpitan al giuleștenilor, va fi prezent la inaugurarea noului stadion „Rapid”
ADVERTISEMENT

Noul stadion din Giulești va fi inaugurat sâmbătă, în cadrul unui meci amical între Rapid și Poli Timișoara.

Tache Macri va fi prezent la inaugurarea noului stadion „Rapid”

Într-o postare pe contul personal de Facebook, Lucian Ionescu a dezvăluit faptul că l-a convins pe fostul fundaș Tache Macri, care, în prezent, este stabilit la Paris (Franța), să vină la inaugurarea noului stadion „Rapid”.

ADVERTISEMENT

„Spuneam că l-am dori pe Tache Macri alături de noi la evenimentul de inaugurare a Giuleștiului. Și va veni! La vârsta de 91 de ani (n.r. 90 de ani) sosește de la Paris.

Și își va revedea parte dintre foștii coechipieri. Inclusiv pe cel mai în vârstă fost jucător, portarul Gigi Dungu, de asemenea prezent la eveniment la cei 93 de ani.

ADVERTISEMENT

Au fost coechipieri «doar» 14 ani! Impresionant, nu?”, a scris Lucian Ionescu, pe Facebook.

În cadrul evenimentului de inagurare a noului stadion din Giulești, celebra soprană Felicia Filip (63 de ani) va intona imnul României.

„Vecinătatea de doar câțiva metri dintre stadionul Giulești și Opera Comică nu poate aduce decât lucruri minunate. Rădăcinile ne leagă. În vremurile de demult, suporterii rapidiști ne dădeam întâlnire pe treptele Teatrului Giulești, acum Opera Comică, pentru a intra la meciuri.

ADVERTISEMENT

Faptul că doamna Felicia Filip, o voce celebră pe mapamond, a acceptat ivitația noastră de a interpreta Imnul țării, ne onorează iar momentul va fi cu adevărat istoric. Îi mulțumim și îi urăm la mulți ani, azi chiar la aniversarea stimatei doamne!”, a declarat Lucian Ionescu, zilele trecute.

Vânzarea biletelor pentru marele eveniment a început vineri. Însă, până sâmbătă, toate cele 13.000 de bilete tipărite au fost epuizate, asta deși organizatorii elaboraseră un program generos pentru casele de bilete, care urmau să fie deschise timp de şase zile.

ADVERTISEMENT

„Familia Rapid se reunește pe 26 martie. Nume grele vor fi la inaugurarea Giuleștiului, printre care Mugurel Buga, Ion Goanță, Vladimir Bozovic, Adi Iencsi, Jean Barbu, Viorel Hizo, Cristi Dulca, Ion Ionescu, Mircea Lucescu, Daniel Pancu, Dan Alexa, Rică Răducanu, Răzvan Raț, Dani Coman, Nicolae Stanciu, Ion Vlădoiu, Marius Măldărășanu, Bogdan Stelea, Viorel Kraus, Ion Motroc, Costin Lazăr, Dănuț Lupu, Ion Manu, Ovidiu Herea, Ionuț Mazilu, Vasile Maftei, Robert Niță, Ștefan Nanu, Vali Negru, Ionuț Voicu și mulți alții.

Vom reveni și cu alte nume ce vor fi pe 26 martie pe Giulești, pe teren sau doar în tribune”, a anunțat Rapid, prin intermediul unui comunicat.

  • 14.050 de locuri este capacitatea noului stadion din Giulești
  • 165 milioane de lei, aproximativ 34 de milioane de euro, a costat noua arenă din Capitală
ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit