Fotbal intern

Tactica pe care Dusan Uhrin le-o explică jucătorilor în cantonamentul din Spania. Cum “traduc” fotbaliştii schemele. FOTO EXCLUSIV

18.01.2020 | 13:31
Tactica pe care Dusan Uhrin leo explica jucatorilor in cantonamentul din Spania Cum traduc fotbalistii schemele FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin este un antrenor care este recunoscut pentru faptul că lucrează foarte mult tactic pentru ca echipa sa să facă diferența pe terenul de joc în meciurile oficiale. Antrenorul le-a explicat pe tablă în cantoamentul de la Benahavis cum ar trebui să fie fotbaliștii să fie poziționați în meciuri și ce trebuie să facă fiecare atunci când ajunge mingea la ei.

Jucătorii lui Dinamo au vorbit despre tactica lui Dusan Uhrin în cantonamentul din Spania

Dacă jurnaliștii prezenți ieri la sala de conferințe, care este aceeași unde Dusan le ține ședințe tactice jucătorilor, nu au înțeles mare lucru, Ricardo Grigore a fost amabil și a explicat.

ADVERTISEMENT

”Știu că pare foarte greu de descifrat în forma finală, dar Mister Dusan Uhrin lucrează foarte bine și ne explică exact ce trebuie să facă fiecare. Dacă ești acolo din primul minut în care începe să scrie și să arate, înțelegi tot”, a spus Ricci.

Și Ante Puljic a explicat cum lucrează tehnicianul lor:

”Este un antrenor foarte bun, ne pregătește mult tactic. Ne cere să nu facem greșeli tactice pe teren. Pentru el, e cel mai important lucru. Acum ne pregătim, jucăm amicale, vede jucătorii. Ește ușor să facă apoi echipa.”

ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns luni, 13 ianuarie în Spania și a jucat deja primul meci amical cu Dynamo Dresda, terminat 1-0 pentru formația din Germania care este pe locul 18 în liga secundă. Mai sunt trei amicale de jucat, din care două destul de tari. Unul cu Osijek, formația de pe locul 4 din Croația și unul cu Krasnodar, locul 2 în prima ligă rusă.

Astăzi (n.r. sâmbătă) ”câinii” se vor duela tot cu o formație din Liga secundă din Germania, de la ora 16:00, pe stadionul La Linia Municipal din Gibrartar.

ADVERTISEMENT

Programul lui Dinamo:

18 ianuarie: Dinamo București vs Bochum (Germania 2, locul 14)
20 ianuarie: Dinamo București vs Osijek (Croația 1, locul 4)
22 ianuarie: Dinamo București vs Krasnodar (Rusia 1, locul 2)

Formația din Ștefan cel Mare se va întoarce pe 23 ianuarie în România pentru a se pregăti de începerea campionatului. Unii dintre jucători încă mai speră într-o minune: să bată tot și celelalte formații din față să se împiedice. E singura șansă să mai poată ajunge în play-off

ADVERTISEMENT