Fotbal international

Ce mai face un fost golgheter al României? A fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, a stat nouă luni “pe bară”, dar acum zâmbeşte iar! Unde a ajuns să joace Tade!

Fostul golgheter al României din sezonul 2014-2015, când a înscris 18 goluri pentru CFR Cluj, francezul Gregory Tade, nu a trecut prin clipe prea plăcute după ce a plecat din Liga 1. Anul trecut...
05.10.2017 | 11:47
Ce mai face un fost golgheter al Romaniei A fost dat afara de Gigi Becali de la FCSB a stat noua luni pe bara dar acum zambeste iar Unde a ajuns sa joace Tade

Fostul golgheter al României din sezonul 2014-2015, când a înscris 18 goluri pentru CFR Cluj, francezul Gregory Tade, nu a trecut prin clipe prea plăcute după ce a plecat din Liga 1. Anul trecut a semnat cu o formaţie din divizia secundă a Qatarului, Qatar SC, dar jucătorul de origine ivoriană nu a evoluat niciun meci pentru această modestă grupare.

Tade a fost la un pas de a reveni în această vară în campionatul românesc, apărând pe lista de posibile achiziţii ale formaţiei CSM Politehnica Iaşi, dar nu s-a materializat nimic. Astfel, s-a ajuns la situaţia ilară ca un fost golgheter, care, e adevărat, nu a confirmat la Steaua, unde a marcat doar 5 goluri în 28 de apariţii, să stea “pe bară” timp de 9 luni, cât a trecut de la despărţirea, la începutul anului, de Qatar SC. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Tade a înscris deja un gol în Israel

Francezul şi-a încercat norocul şi în Scoţia, unde de altfel şi-a început cariera şi a evoluat chiar pentru echipe din prima ligă, precum Inverness sau St. Johnstone, înainte de a veni în România, dar fotbalistul de 31 de ani nu a avut mai mult noroc.

În aceste condiţii, Gregory Tade a fost nevoit să accepte prima ofertă primită, şi anume cea a israelienilor de la Maccabi Petah Tikva, semnând un contract cu formaţia aflată în prezent pe locul 11 al campionatului din această ţară. Se pare că lui Tade îi prieşte aerul din Ţara Sfântă, deoarece a jucat 85 de minute în 3 partide pentru Petah Tikva, marcând şi un gol!