Carousel hot news

Muniru, DESFIINŢAT: “Fără să-l jignesc, dar el nu e de Steaua!”

STEAUA. Actualul antrenor al celor de la ASA, Vasile Miriuţă, a vorbit despre jucătorii aduşi de la CFR Cluj şi crede că Steaua mai are nevoie să transfere minim 2 fotbalişti pentru ca Muniru...
15.07.2015 | 14:28
Muniru, DESFIINŢAT:
ADVERTISEMENT

STEAUA. Actualul antrenor al celor de la ASA, Vasile Miriuţă, a vorbit despre jucătorii aduşi de la CFR Cluj şi crede că Steaua mai are nevoie să transfere minim 2 fotbalişti pentru ca Muniru şi Tade să joace cît mai bine.

“Înainte să vin eu la CFR, Tade nu juca. El mai are nevoie de un atacant bun, să joace lîngă el. Cu toate că e un jucător foarte bun. Are viteză, forţă, apare bine la gol, dar singur îi va fi greu să joace.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Ce a făcut Gigi în timpul meciului şi cînd l-a sunat pe Rădoi 

Are nevoie de încă un atacant bun lîngă el, aşa cum noi l-am avut pe Guima sau pe Dore”, a spus Miriuţă pentru Look TV.

STEAUA. FOTO / Mirel Rădoi nu îşi menajează jucătorii

Deocamdată nu e de Steaua

STEAUA. Tehnicianul susţine că Sulley Muniru nu o să reuşească să se impună foarte repede în echipa Stelei, acesta fiind un fotbalist care joacă defensiv şi nu aşa cum îşi doreşte Rădoi.

ADVERTISEMENT

“Muniru e un jucător bun, dar pentru mine nu e de Steaua. Fără să jignesc pe nimeni. Deocamdată nu e de Steaua. La Steaua trebuie să joci, acolo trebuie să vii şi pe partea de atac. La mine, la CFR, era lîngă Monroy şi el e un jucător foarte bun. Monroy îl dirija, îi spunea ce şi cum. La Steaua e mai greu”, a mai spus actualul tehnician al ASA-ului.

STEAUA. Variante ŞOC. Cine îl aşteaptă pe Rădoi în turul 3 al Ligii 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri