Cele mai citite

Tadici: ”Dacă Europeanul se disputa în România, sigur aveam MEDALIE!”

România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal, cu toate că ”tricolorele” au cîştigat marţi seara împotriva Spaniei, scor 22-20. Selecţionerul Gheorghe...
16.12.2014 | 00:00
Tadici: ”Dacă Europeanul se disputa în România, sigur aveam MEDALIE!”

România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal, cu toate că ”tricolorele” au cîştigat marţi seara împotriva Spaniei, scor 22-20. Selecţionerul Gheorghe Tadici spune că în cazul în care europeanul s-ar fi disputat în România, fetele sale cîştigat sigur o medalie.

„Pînă la urmă este normal ce se întâmplă, au investit foarte mulţi bani. Şi noi am ajuns pe locul 4 cînd am organizat Europeanul în 2000. Probabil, dacă organizam şi acest campionat în România, vă spun că era, sigur, 200 la sută era medalie. Prima sau a doua”, a spus Tadici.

Tadici a vorbit şi despre contractul său cu Federaţia Română de Handbal. „În contractul meu cu FRH scrie despre calificarea la turneele finale şi la Jocurile Olimpice. Nici măcar la Olimpiadă nu se specifică locul. Antrenorul, sigur trebuie să-şi asume orice eşec, iar eu mi le asum. Victoriile se datorează jucătoarelor. Este bine totuşi că România se ia de piept cu toate forţele handbalului european”. a mai spus antrenorul român.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri