ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Tadici, mulţumit de Tîrcă şi co., dar vrea mai mult: ”Avem o generaţie care promite, dar trebuie să mai crească până spre Campionatul Mondial”

Gheorghe Tadici, antrenorul echipei naţionale U20 de handbal feminin, este mulţumit de evoluţia fetelor conduse din teren de Sorina Tîrcă, dar vrea mai mult în vederea turneului final.
Autor: Tibi Demeter | 24.03.2018 | 12:18
Tadici, mulţumit de Tîrcă şi co., dar vrea mai mult: ”Avem o generaţie care promite, dar trebuie să mai crească până spre Campionatul Mondial”

Echipa naţională de handbal feminin de tineret a câştigat la Cluj, 33-25, în faţa Croaţiei, în primul meci de la turneul de calificare pentru Campionatul Mondial. Gheorghe Tadici, omul care a preluat această generaţie promiţătoare, a tras primele concluzii la finalul jocului cu trupa croată.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci cu momente foarte bune, debuturile de repriză în principal au fost foarte bune. Atâta timp cât s-a respectat rigoarea tactică stabilită şi antrenată, de atac, de apărare, lucrurile au funcţionat. Sunt uşor nemulţumit de apărare, target-ul a fost să primim între 18 şi 20 de goluri maximum, au fost 25 la final. A fost o lipsă de concentrare, am luat goluri după ratări din situaţii clare în atac. Apărarea rezolvă atacul, dar şi atacul trebuie să rezolve apărarea. Mi-ar fi plăcut ca jocul să aibă şi o constanţă mai bună şi o consistenţă mai serioasă. Sigur, este o generaţie care promite, dar trebuie să mai crească până spre Campionatul Mondial, pentru că avem nevoie de mai mult faţă de ce arătăm acum”, a declarat Gheorghe Tadici pentru ProSport.

Tadici are încredere şi în fetele accidentate

Andreea Popa şi Ana Maria Berbece lipsesc la acest turneu de calificare din cauza unor accidentări, dar selecţionerul este încrezător cu privire la revenirile lor: “Sunt două piese importante, cu multe calităţi“, a spus Tadici.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!