Cele mai citite

Tadici nu se dezminte! Fostul selecţioner a fost suspendat în Cupa EHF

Gheorghe Tadici, fostul selecţiooner al României, are din nou de suferit din cauza comportamentului vulcanic din timpul meciurilor
10.03.2018 | 16:43
Tadici nu se dezminte! Fostul selecţioner a fost suspendat în Cupa EHF

HC Zalău va evolua, duminică, de la ora 16:00, împotriva celor de la Kastamonu Belediyesi în manşa retur din sferturile de finală ale Cupei EHF, dar pe banca tehnică nu se va afla Gheorghe Tadici, deoarece antrenorul a fost suspendat de către Curtea Internaţională de Handbal a Federaţiei Europene. Reprezentantele României în EHF au câştigat cu 29-28, partida tur, de pe teren propriu şi au şanse bune pentru o calificare în semifinalele competiţiei. 

”Antrenorul a potestat continuu şi a depăşit limitele spaţiului rezervat antrenorilor, astfel că a fost descalificat direct. După această sancţiune, antrenorul nu a părăsit imediat terenul de joc şi a incitat publicul, astfel încât să creeze o atmosferă negativă, care a cauzat o întrerupere a jocului. După meci, antrenorul a aşteptat arbitrii să sosească la vestiare pentru a protesta din nou. Instanţa a considerat acest comportament ca fiind nesportiv şi merită alte sancţiuni. Prin urmare, antrenorul este suspendat de la următoarele două meciuri ale echipei în cupele europene, dintre care unul este amânat, el fiind într-o perioadă de probă în următorii 2 ani”, a fost anunţul Federaţiei Europene de Handbal.

Tadici a bruscat o jucătoare la ultimul meci

Vulcanicul antrenor al celor de la HC Zalău a avut o ieşire violentă şi la mijlocul săptămânii în partida cu CSM Bistriţa. Gheorghe Tadici a bruscat-o atunci pe Ana Maria Dragut, cea care a fost eliminată timp de două minute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri