Fotbal intern

Tahoon Nimer a ajuns la București! Magnatul care vrea să cumpere Dinamo de la Negoiță s-a pozat cu stadionul Dinamo

07.03.2020 | 21:09
Tahoon Nimer a ajuns la Bucuresti Magnatul care vrea sa cumpere Dinamo de la Negoita sa pozat cu stadionul Dinamo
ADVERTISEMENT

Tahoon Nimer a ajuns la București. Reprezentantul Abu Dhabi Business Development a postat pe Instagram poze cu el în „vizită” prin Capitală, inclusiv la stadionul Dinamo.

Magnatul Tahoon Nimer a venit la București pentru Dinamo

Grupul Abu Dhabi Business Development a anunțat în ianuarie, printr-o scrisoare deschisă adresată lui Ionuț Negoiță că vor să cumpere Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Suntem încântați să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziționeze FC Dinamo București (92,3% din acțiunile totale), în concordanță cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem conștienți de condițiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menționat anterior și suntem pregătiți să evaluăm anul fiscal, precum și să analizăm diligentele legale și comerciale efectuate de reprezentanții noștri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni.

ADVERTISEMENT

În plus, trebuie să rețineți că, pentru a încheia tranzacția, va trebui să obțineți licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 și asigurarea activităților operaționale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziționării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei. Vă rugăm, nu ezitați să îl contactați pe domnul Florică pentru informații”, transmiteau arabii.

ADVERTISEMENT
Tahoon Nimer a ajuns la București
Tahoon Nimer a ajuns la București

Tahoom Nimer este omul de încredere al lui Tahnoun bin Mohammed Al Nahyan, şeicul care controlează Regiunea de Est a Emiratului din Abu Dhabi. Al Nahyan are şi o şosea pe numele său în Emiratele Arabe Unite, drumul din Al Ain la Dubai fiind redenumit după numele şeicului.

FANATIK i-a dedicat un material amplu în ianuarie 2019 lui Tahoon Nimer, dezvăluind în EXCLUSIVITATE cine este arabul care intermediază afacerea secolului pentru fanii dinamoviști.

ADVERTISEMENT