Fotbal international

Tahoon Nimer, arabul care a vrut să cumpere Dinamo, s-a retras de la Charlton după două luni. Este acuzat că nu a investit niciun ban

10.03.2020 | 13:53
Tahoon Nimer, arabul care a vrut să cumpere Dinamo, s-a retras de la Charlton după două luni. Este acuzat că nu a investit niciun ban
Tahoon Nimer s-a retras de la Charlton după două luni. FOTO: Twitter
ADVERTISEMENT

Tahnoon Nimer, membru al grupului de investiții arab care a vrut să cumpere Dinamo, s-a retras de la Charlton, club la care a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni în luna ianuarie. Reprezentantul Abu Dhabi Business Development a acuzat că fondurile clubului au fost folosite într-un mod „greșit și imoral”, motiv pentru care a decis să anuleze tranzacția.

Tahnoon Nimer s-a retras de la Charlton

Tahoon Nimer, reprezentant al fondului de investiții arab Abu Dhabi Business Development, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al clubului Charlton Athletic, din liga a doua engleză, în luna ianuarie.

Totuși, conducerea arabă de la Charlton a rezistat doar două luni, Tahoon Nimer alegând să se retragă, conform britanicilor de la Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a anunțat că renunță la Charlton printr-un mesaj emis pe contul personal de Instagram, în care a acuzat modul în care sunt gestionate resursele de către oficialii clubului englez.

Din păcate, am descoperit că resursele și clubul sunt gestionate într-o manieră greșită și imorală și din această cauză trebuie să anunț că am decis să mă retrag de la club. Vă doresc tot binele”, a transmis Tahoon Nimer.

ADVERTISEMENT
Mesajul emis de Tahoon Nimer. FOTO: Daily Mail
Mesajul emis de Tahoon Nimer. FOTO: Daily Mail

Vizita la București, criticată de directorul executiv de la Charlton

După ce a achiziționat pachetul majoritar de la Charlton, grupul Abu Dhabi Business Development, prin Tahoon Nimer, a anunțat că este interesat de a cumpăra clubul Dinamo și chiar a fost la București pe 7 martie.

După anunțul făcut, Matt Southall, directorul executiv de la Charlton, a transmis, prin intermediul site-ului oficial al clubului, că îl va da în judecată pe Tahoon Nimer pentru acuzele făcute, iar vizita omului de afaceri la București, într-o perioadă dificilă din punct de vedere fotbalistic pentru echipă, a fost unul dintre reproșurile aduse.

ADVERTISEMENT

Tahoon Nimer a trimis o scrisoare revoltătoare, prin care aduce o serie de acuze care pot produce efecte.

Prioritatea mea este, în acest moment, să protejez clubul și membrii staff-ului, dar mă voi întâlni cu avocații mei pentru a începe un proces cu Tahoon Nimer, pentru defăimare. 

ADVERTISEMENT

Mi se pare inacceptabil ca acționarul majoritar, în această perioadă crucială a sezonului, să se comporte într-o astfel de manieră, să continue încercarea de a achiziționa clubul Dinamo și chiar postând fotografii cu el la București.

Ne dorim ca Charlton să fie condus într-o manieră responsabilă, dar acțiunile acționarului majoritar au făcut dificilă o astfel de manieră. Până la această dată, niciun ban din cei promiși de Tahoon Nimer nu au ajuns în conturile clubului.”, se arată în comunicatul transmis de Matt Southall.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri