Cele mai citite

VIDEO / Etapă PERFECTĂ pentru Bayern. Dortmund şi Leverkusen s-au încurcat!

UPDATE / Din nou etapă perfectă pentru Bayern. Lewandowski şi Robben au marcat cîte o dublă în victoria cu 4-0 (VEZI VIDEO) în meciul cu Hannover. Principalele rivale ale bavarezilor s-au...
04.10.2014 | 18:30
VIDEO / Etapă PERFECTĂ pentru Bayern. Dortmund şi Leverkusen s-au încurcat!
ADVERTISEMENT

UPDATE / Din nou etapă perfectă pentru Bayern. Lewandowski şi Robben au marcat cîte o dublă în victoria cu 4-0 (VEZI VIDEO) în meciul cu Hannover. Principalele rivale ale bavarezilor s-au încurcat, la fel ca etapa trecută. Leverkusen a terminat la egalitate, scor 2-2 cu Paderborn (VEZI VIDEO), iar Dortmund a pierdut acasă, scor 0-1 cu Hamburg (VEZI VIDEO).

Bayern – Hannover, ora 16:30, Eurosport

Bavarezii şi-au reglat tirurile. După un început de sezon nu tocmai bun, Bayern s-a instalat în fruntea clasamentului şi a devenit aceeaşi formaţie puternică din sezonul precedent. Iar victoriile în „handicap” cu Paderborn şi FC Koln stau mărturie. În plus, apărarea este de netrecut în ultima perioadă: nici un gol primit în ultimele 4 runde din Bundesliga.

Şi-a revenit Robben după accidentare, Gotze joacă excelent, astfel că există toate premisele pentru un nou galop de sănatate al campionilor. Meciul cu Hannover „sună” ca o partidă de gală pentru Guardiola şi ai săi, mai ales că echipa antrenată de turcul Tayfun Korkut are coşmaruri cu campioana. Bayern a dat cu Hannover de pămînt ori de cîte ori a avut ocazia: 4-0, 2-0, 4-1 sînt scorurile uşoare cu care a scăpat Hannover în ultimele 3 directe. Dacă ne uităm puţin mai în urmă, găsim şi un scor de tenis (6-1), înregistrat în aprilie 2013.

ADVERTISEMENT

Bayern (3-4-1-2): Neuer – Rafinha, Boateng, Alaba – Robben, Lahm, Xabi Alonso, Bernat – Gotze – Muller, Lewandowski. Antrenor: Josep Guardiola.
Hannover (4-1-4-1): Zieler – Sakai, Marcelo, Schulz, Albornoz – Gulselam – Bittencourt, Andreasen, Schimiedebach, Kyoatake – Joselu. Antrenor: Tayfun Korkut.

1,40 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
1,50 este cota pentru H1

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri