Fotbal intern

Takayuki Seto, dezvăluiri din Liga 1 Betano! ”M-am dus mort de beat la antrenament”

18.09.2018 | 09:48
Takayuki Seto dezvaluiri din Liga 1 Betano Mam dus mort de beat la antrenament

Fotbalistul japonez Takayuki Seto, care a evoluat până în vară la Astra Giurgiu, a făcut câteva dezvăluiri din perioada petrecută în Liga 1 Betano. Plecat în țara natală la începutul acestui sezon, mijlocașul a declarat că odată s-a îmbătat cu țuică și a s-a dus în stare de ebrietate la antrenament.

”Mi-a dat un coleg să beau țuică și m-am îmbătat! A doua zi, la antrenament, eram mort. A fost cea mai mare prostie, dar nu regret absolut nimic! Sunt mândru că am jucat la Astra, că am făcut performanță. Chiar dacă am avut șansa să merg și la alte echipe, am rămas să facem performanță”, a spus japonezul într-un interviu pentru gsp.ro.

Takayuki Seto, dezvăluiri din Liga 1 Betano: ”Cel mai greu îmi era cu Lucian Sânmărtean”

Takayuki Seto a dezvăluit că cel mai bun fotbalist pe care l-a întâlnit în Liga 1 Betano a fost Lucian Sânmărtean: ”Am avut probleme cu jucătorii care mă driblau, dar cred că cel mai greu mi-a fost când jucam contra lui Lucian Sânmărtean! Ce fotbalist… Doamne, cei care l-au numit Magician nu au greșit deloc”.

Takayuki Seto se bucură după un gol marcat pentru Astra Giurgiu
Takayuki Seto se bucură după un gol marcat pentru Astra Giurgiu

”Am câștigat trei trofee cu Astra, campionatul, Cupa și Supercupa României, dar cel mai rău îmi pare că nu am jucat în grupele Champions League cu Astra. Am petrecut 11 ani foarte buni, cu multe momente importante pentru mine. Astra a fost clubul la care am crescut și care m-a ajutat foarte mult. Nu cred că am alt regret după toată perioada pe care am petrecut-o în România”, a afirmat japonezul.

Takayuki Seto, în vârstă de 32 de ani, a vorbit și despre ce l-a enervat cel mai tare în România: ”Ce m-a enervat cel mai mult în România? Eu nu prea mă enervez, dar cred că patronii de acolo vorbesc mult prea mult despre echipă și despre jucători”.

Takayuki Seto a fost ofertat în vară de Dinamo

Fostul jucător al Astrei Giurgiu s-a transferat în liga a doua din Japonia. Mijlocaşul nipon a plecat chiar în această vară de la fosta campioană a României. După ce a ajuns unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat în Liga 1 Betano, Seto s-a întors acasă unde a ajuns la un acord cu formaţia de liga a doua, Ventforet Kofu.

Jucătorului i s-a propus şi prelungirea angajamentului de către Astra Giurgiu, echipă la care activa din 2007, cu o întrerupere de un sezon, cât a jucat la Osmanlispor. Takayuki Seto a precizat clar că îşi doreşte o nouă aventură după 11 ani de când a venit în fotbalul românesc și de aceea a refuzat și propunerea de la Dinamo București. “Eu am terminat contractul cu Astra. Am avut oferte din Liga 1, dar prefer să plec afară şi am refuzat. Am avut oferte de la Astra şi de la Dinamo şi mai sunt discuţii, interese din partea altor echipe, dar nu vreau. Sunt echipe din play-off şi din play-out. Oferta lui Dinamo nu m-a atras. Voiam să schimb ţara. Interes e din Asia, din zona Golfului, din Europa. Sunt două echipe din prima ligă a Japoniei care m-au contactat, dar nu nu s-a concretizat nimic încă”, a spus Seto la începutul verii.