Life

Talentul nebănuit al lui Adrian Porumboiu: cântă de mama-focului. Filmare inedită cu fostul patron de la FC Vaslui

Fostul patron al echipei de fotbal FC Vaslui are un talent pe care puțini îl știau! Adrian Porumboiu, fost fotbalist şi arbitru internaţional FIFA, are o mare pasiune: muzica. FANATIK îți prezintă o filmare inedită cu el
09.07.2022 | 11:30
Talentul nebanuit al lui Adrian Porumboiu canta de mamafocului Filmare inedita cu fostul patron de la FC Vaslui
Adrian Porumboiu are un talent cu totul nebănuit
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu s-a făcut remarcat în lumea fotbalului, însă, pe lângă sportul-rege, acesta e destul de talentat și când vine vorba despre cântat.

Adrian Porumboiu, un adevărat showman!

FANATIK vă prezintă o înregistrare cu totul inedită cu fostul patron al echipei de fotbal FC Vaslui, una în care acesta este ca peștele în apă la un eveniment, încântându-i pe participanți cu vocea sa!

ADVERTISEMENT

Deși nu are o carieră muzicală sau studii în domeniu, Porumboiu i-a luat prin surprindere pe petrecăreți nu doar prin felul în care cânta, ci și prin felul în care știa să întrețină atmosfera.

Videoclipul este de câțiva ani, iar locul unde Adrian Porumboiu și-a scos la iveală talentele sale artistice este Hotelul Racova din Vaslui.

ADVERTISEMENT

La petrecerea respectivă au participat o serie de artiști de renume de la noi, pe lângă arbitru. În cadrul evenimentului au mai cântat și celebrul Axinte, dar și interpreții de muzică folclorică Aurel Tămaș și Angela Rusu.

Melodia pe care a interpretat-o Adrian Porumboiu este una oltenească. „Cât oi fi și-o mai trăi/ Fată mare n-oi iubi”, sunt câteva dintre versurile cântate de ex finanțatorul de la FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

Om de bază la petreceri, cu talente, iată, nebănuite, Adrian Porumboiu știe să fie și serios și impunător atunci când se vorbește despre fotbal. De altfel, în contrast cu dispoziția bună din clipul de la evenimentul ținut la hotel, acesta a ieșit în evidență în ultima perioadă cu păreri fără perdea exprimate despre soarta fotbalului românesc.

Atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu

Cea mai ”recentă” victimă a fost Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Atacul la adresa lui Burleanu a pornit de la eșecul României în fața muntenegrenilor. Porumboiu l-a comparat pe șeful FRF cu omologul muntegrean.

ADVERTISEMENT

„Imaginea fidelă despre acest meci e cea în care apar cei doi președinți de Federație. Savicevic e un nume imens din fotbalul mondial, iar alături de el e un impostor, președintele FRF. Dați poza și vedeți un rânjet de un securist de tip nou! Orice comentariu facem de-aici înainte e de prisos.

Savicevic a reprezentat ceva, e fotbalist de fotbalist. Ăsta al nostru e vai mama… Aici să ne oprim și să vedem de ce joacă așa cum joacă ai noștri. Burleanu i-a ucis pe toți, ne-a ciuruit pe toți. O țară atât de mică, o populație cât Suceava, ne-a învins. Despre ce vorbim?! Restul e o amețeală de doi lei”, a spus de curând Adrian Porumboiu despre Burleanu, potrivit gsp.ro.

Fostul acționar de la FC Vaslui a mai spus că Burleanu a fost școlit de noua securitate și că nu pare foarte stăpân pe propriile sale cuvinte.

„Burleanu are un bagaj de 300 de cuvinte și prostește lumea cu ele! Suntem proști cu toții, de fapt! Ce fotbal să avem cu un asemenea impostor? Niciodată nu ne revenim cu el. Securitatea a murit, trăiască noua securitate!”, a mai spus Porumboiu despre Burleanu.

ADVERTISEMENT