News

Tâlhărit după ce a câștigat la Loto. Un sucevean a pierdut 10.000 de euro după ce a fost atacat de consăteni

Poliția din Suceava anchetează patru persoane din Ostra în cazul unei tâlhării care a avut loc asupra unui bărbat care câștigase aproximativ 10.000 de euro la lor.
15.04.2022 | 09:45
Talharit dupa ce a castigat la Loto Un sucevean a pierdut 10000 de euro dupa ce a fost atacat de consateni
Bărbatul din Suceva a rămas fără 10.000 de euro, câștigați la loto. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din 41 de ani din Ostra, județul Suceava, nu a apucat să se bucure foarte mult timp de banii pe care i-a câștigat la loto, el fiind tâlhărit de câțiva consăteni la scurt timp, notează BZI.

Bărbatul, tâlhărit de consăteni

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat că un bărbat de 39 de ani, din comuna Ostra, a depus o reclamație pentru tâlhărie, acuzând că i-ar fi fost furată o borsetă în care avea peste 10.000 de euro, aproximativ 55.000 lei.

ADVERTISEMENT

După cum le-a explicat bărbatul păgubit oamenilor legii, el a câștigat acești bani la loto și i-ar fi fost furați de patru bărbați care au intrat peste el în casă în cursul nopții de marți spre miercuri. Trebuie precizat că polițiștii nu au oferit detalii despre extragerea la care bărbatul a câștigat această sumă.

“La 13.03.2022, ora 13.45, Postul de Poliție Ostra a fost sesizat de către un localnic de 39 ani, despre faptul că în noaptea de 12/13.03.2022 mai multe persoane au pătruns în locuința sa și i-au sustras prin amenințări cu acte de violență suma de 55.000 lei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, transmit reprezentanții IPJ Suceava.

ADVERTISEMENT

Bărbatul le-a mai explicat polițiștilor că cei care au intrat în locuința sa i-au furat banii, pe care îi ținea într-o borsetă, sub amenințare. Trebuie precizat și faptul că persoana păgubită nu prezenta urme ale unor agresiuni fizice.

În urma investigațiilor, polițiștii suceveni au făcut percheziții în șase locații, despre care credeau că au legătură cu persoanele suspectate în această speță, ridicând o serie de probe.

ADVERTISEMENT

Investigațiile polițiștilor au dus la acuzarea a doi bărbați de tâlhărie calificată și a altor doi pentru complicitate la acte de tâlhărie calificată.

“La 13.04.2022 cu ocazia cercetărilor, polițiștii au desfășurat percheziții în șase locații ale suspecților, ocazie cu care la domiciliile acestora au fost identificate și ridicate bunuri și obiecte relevante în cauză, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de doi bărbați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată și față de alți 2 bărbați sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața judecătorilor de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. În cazul acestora procurorii solicită mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: