Sporturi

Talismanul norocos al Biancăi Andreescu! Cățelul a avut acreditare la US Open și a stat cuminte în lojă. FOTO+VIDEO

08.09.2019 | 09:01
Talismanul norocos al Biancai Andreescu Catelul a avut acreditare la US Open si a stat cuminte in loja FOTOVIDEO
Talismanul norocos al Biancăi Andreescu! Cățelul a avut acreditare la Us Open și a stat cuminte în lojă. FOTO

Bianca Andreescu a câștigat primul ei titlu de Grand Slam după ce a învins-o pe Serena Williams în două seturi, 6-3, 7-5. Canadianca a reușit să câștige primul ei turneu major la doar a patra participare într-un turneu de Mare Șlem și la debut la Us Open, fiind prima jucătoare din era Open care reușește acest lucru. Andreescu a avut și un talisman în tribune de-a lungul turneului, câinele ei, Coco. 

Talismanul norocos al Biancăi Andreescu! A fost în tribune pe Arthur Ashe

Coco Andreescu este unul dintre cei patru câini ai familiei și preferatul Biancăi. După acest turneul, patrupedul se va transforma într-un talisman norocos pentru Bianca, jucătoarea din Canada reușind un succes fenomenal pe care nimeni nu îl credea. Citelte cele mai noi informații despre câinii vedetelor, dar și despre cea mai preferată rasă de câine: Cane Corso.

Bianca s-a ocupat până la cele mai mici detalii de câinele ei preferat, i-a făcut și acreditare la competiția americană. Și Coco a stat cuminte, în tribună, la cele mai multe meciuri ale Biancăi Andreescu la US Open. Chiar dacă zgomotul din tribune a fost infernal, micuțul Coco nu a scos nici măcar un lătrat.

VEZI VIDEO: 

Coco Andreescu, cuminte în brațele părinților Maria și Nicu

Și câinele Biancăi Andreescu a devenit vedetă la New York, de multe ori camerele de luat vederi fiind pe simpaticul patruped care stătea cuminte în brațele părinților Maria și Nicu. De altfel, jucătoarea de origine română a declarat că în momentul în care are emoții mari își mai scoate câinele la plimbare din când în când.

Talismanul norocos al Biancăi Andreescu! Cățelul a avut acreditare la Us Open și a stat cuminte în lojă. FOTO (2)
Talismanul norocos al Biancăi Andreescu! Cățelul a avut acreditare la Us Open și a stat cuminte în lojă. Sursa foto: tiebreak.ro

Bianca Andreescu se alătură mai multor nume sonore din circuitul WTA care sunt mari iubitoare de câini, precum: Venus Williams, Caroline Wozniacki, Johanna Konta, Karolina Pliskova, Monica Puig sau Alexandra Dulgheru.