Talpan amenință FRF: „Nu lăsați Rapidul la baraj!”

Eduard Popa   
in Liga 1 Betano
13/06/2018, 17:59
Talpan amenință FRF: „Nu lăsați Rapidul la baraj!” GALERIE FOTO
Florin Talpan amenință FRF, dacă va primi Academia Rapid la barajul pentru promovare

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, continuă războiul cu Academia Rapid și cu Federația Română de Fotbal. Talpan încearcă să blocheze barajul de promovare în Liga a 3-a pe care giuleștenii îl au de jucat.

Florin Talpan a atenționat FRF să nu lase disputarea barajului, atât timp cât pe rol încă se află un litigiu privind Academia Rapid. Talpan a acuza clubul giuleștean că i-a folosit ilegal pe fotbaliștii Vasile Maftei, Ionuț Voicu, Petre Goge, Marian Vlada și Daniel Niculae. Litigiul este încă pe rol la Curtea de Apel, după ce în primă instanță cererea înaintată de juristul CSA a fost respinsă. La finalul adresei trimise miercuri de Florin Talpan este specificat faptul că în cazul în care meciul de baraj va fi programat, Federația Română de Fotbal va suporta consecințele: „Am notificat FRF să aplice și să respecte prevederile legale în vigoare și să sancționeze cu duritate nerespectarea de către AMFB a statutelor și regulamentelor FIFA, UEFA, FRF”, a zis Talpan, potrivit gsp.ro.

Talpan cu dosarele, Rapid cu barajul

În ciuda piedicilor pe care le pune juristul CSA, Academia Rapid pare să se descurce în drumul spre Liga a 3-a. Clubul tocmai a recuperat palmaresul Rapidului de la Valerii Moraru, după ce a plătit peste 400.000 de euro pentru marcă la licitație. „Era de aşteptat să se întâmple acest lucru până la urmă. A participat un singur ofertant, FC R Bucureşti, care a oferit preţul de pornire al licitaţiei şi a fost declarat câştigător. Acest lucru presupune foarte mult pentru suporteri, SC Fotbal Club R Bucureşti are intenţia să fie continuatorul Rapidului. Marca îţi oferă numele, culorile şi, eventual, şi palmaresul acestora” , a spus marți lichidatorul Rapidului.

Rapid București va juca împotriva celor de la FC Singureni, campioana Giurgiului, pe 16 și 23 iunie, pentru promovarea în Liga a 3-a.

Închide ×