Fotbal intern

Talpan cere la UEFA excluderea FCSB din cupele europene

08.05.2018 | 12:12
Talpan cere la UEFA excluderea FCSB din cupele europene
ADVERTISEMENT

Talpan cere la UEFA excluderea FCSB din cupele europene. Juristul CSA Steaua nu glumeşte, iar după ce a câştigat definitiv procesul cu Gigi Becali pentru numele Steaua, acum este decis să îi mai dea o lovitură de graţie patronului roş-albaştrilor.

Colonelul Florin Talpan a mers la sediul Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie pentru a obţine certificatul de grefă, după ce Instanţa Supremă a hotărât ca marca Steaua aparţine defintiv Armatei. Motivul: CSA cere UEFA să excludă FCSB din cupele europene, iar această decizie luată de ofiţerul CSA Steaua le dă mai bătăi de cap roş-albaştrilor din Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Talpan cere la UEFA excluderea FCSB din cupele europene

După ce a intrat în posesia documentului respectiv, Florin Talpan a oferit declaraţii pentru gestul pe care l-a făcut. “Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate”, a spus Florin Talpan pentru Ziare.com la sediul ICCJ.

În acest moment, pe rol mai există două procese între CSA şi Gigi Becali. Clubul Sportiv al Armatei a cerut despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru că Gigi Becali a folosit marca “Steaua” timp de 10 ani fără să aibă dreptul. Miercuri, când va avea loc un nou termen în acest dosar, Florin Talpan se va întoarce la ICCJ. Este doar un termen, astfel că sentinţa nu va fi data mai mult ca sigur mâine, scrie sursa citată. Al doilea proces este la Tribunalul Bucureşti, iar Florin Talpan solicită să se constate că FCSB nu deţine palmaresul Stelei. Încet dat sigur juristul CSA Steaua devine un adevărat coşmar pentru patronul roş-albaştilor, Gigi Becali după seria prelungită de procese pe care le gâştigă.

ADVERTISEMENT