Fotbal intern

Talpan îl contrazice pe Becali! “Eu cred că noi am câștigat. Marca Steaua rămâne la noi” UPDATE Becali: „Începe sfârșitul lui Talpan”

28.11.2018 | 13:37
Talpan il contrazice pe Becali Eu cred ca noi am castigat Marca Steaua ramane la noi UPDATE Becali Incepe sfarsitul lui Talpan

UPDATE Deși Talpan a precizat că Gigi Becali a pierdut marca, latifundiarul din Pipera a venit la PRO X cu precizări suplimentare. Astfel, conform patronului roș albaștrilor, cel care a ieșit pe minus în urma deciziei este Talpan. Mai mult de atât, Becali a anunțat că de aici încolo începe sfârșitul pentru juristul celor de la CSA care va fi obligat să plătească despăgubiri din bani publici. 

Le cer și despăgubiri 2 milioane pentru ce mi-au făcut, o să piardă tot, nu le mai dau voie să facă nimic. Ei o să aibă o echipă de fotbal la care nu poate să folosească numele de Steaua. Noi nu ne-am judecat pe marcă, acolo au câștigat ei. Acum ne judecăm pe marca notorie sau nenotorie, pe brandul Steaua care e sau nu e notoriu. Noi am avut notorietatea, ei nu au continuat-o. Dacă 5 ani nu folosești brandul la fotbal, și nu l-au continuat, au decăzut din drepturi. Nouă trebuie să ni-l dea, apoi venim cu două hotărâri. Sunt două contrarii. Ei au rea credință și acum, atunci o să piardă și banii pe care îi dau eu la avocați că trebuie să plătească ei vreo câteva sute de mii pe care să-i ia din bani publici.

Și eu o să zic că n-am avut galerie din cauza lor, n-am avut galerie am pierdut participare europeană, asta înseamnă prejudiciu. Ei în 5 ani de zile au produs 30 de mii de euro. Ori ai furat, ori neglijență în serviciu, e clar. Dacă el s-a dus cu chiloți și cu fulare la judecată de a venit Jandarmeria de a zis că are bombe în geantă. A vrut să dea cadouri judecătoarei. Ei vând pe site fulare pentru meciul din retur cu Chiajna? Păi joacă Steaua cu Chiajna? Ei și acum vând notorietatea noastră. Mă bucur că mai sunt și judecători și procurori deștepți. Asta e bucuria mea, că există așa ceva și în țara mea”, a declarat Gigi Becali


Nu a durat prea mult fericirea lui Gigi Becali. Florin Talpan l-a contrazis pe patronul FCSB-ului și i-a transmis acestuia că decizia Curții de Apel nu înseamnă mare lucru! Astfel, în ciuda faptului că latifundiarul din Pipera anunța că este la un pas să recâștige marca Steaua în instanță, Talpan spune că lucrurile sunt departe de această variantă.

“Am câștigat procesul cu Talpan și cu CSA, la Curtea de Apel București. Noi pierdusem la Tribunalul București, iar Curtea de Apel admite apelul, respinge toate cererile CSA ca neadmisibile și dă termen pe 23 ianuarie 2019 pentru judecare. Nu a dat spre rejudecare la Tribunalul București, ci a anulat sentința și judecă tot cazul de la început la Curtea de Apel. Cam 80 la sută ne-a admis și cu alte cuvinte înseamnă că s-a admis ce a scris avocatul nostru. Înseamnă că noi, cât de curând, vom dobândi din nou marca. Dacă o vom dobândi, le anulează lor toate mărcile pentru clasa fotbal. Ele decad din drepturi, dacă le ai 5 ani și nu le folosești. Noi obținem marca noastră Fotbal Club Steaua București, facem revizuire și o folosim la prejudiciu. Asta e bombă atomică! Îl distrugem pe Talpan definitiv” – a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport

Talpan îl contrazice pe Becali! Talpan
Florin Talpan continuă să se judece cu Gigi Becali pentru marca Steaua

Talpan îl contrazice pe Becali!

Aproape imediat a venit și replica lui Florin Talpan. Acesta i-a asigurat pe fanii Stelei că decizia nu face altceva decât să confirme că marca Steaua București rămâne în Ghencea. Juristul a recunoscut însă că apelul FCSB a fost admis în parte și a precizat că procesul între cele două părți va continua.

“Marca Steaua/Steaua Bucureşti rămâne la noi acasă. La clubul Steaua. Aşa au decis azi judecătorii Curţii de Apel Bucureşti. Este adevarat că apelul a fost admis în parte. Dar atât timp cât marca Steaua rămâne acasă la Clubul Sportiv Al Armatei Steaua, nu are importanţă. Este adevarat că procesul nu s-a încheiat, doar un meci a fost jucat, şi eu cred că am caştigat . FCSB a solicitat şi o constatare a notorietăţii unei mărci Steaua, care nu i-a apartinut şi nu ii va aparţine. Este de fapt un tertip ieftin de a eluda într-un fel legea şi a ocoli o sentinţă definitivă şi irevocabilă data de ÎCCJ. Dar nu a reusit nici azi, judecatorii respingând anularea marcii Steaua aparţinând Clubului Steaua Bucureşti, respectiv decăderea acesteia pentru rea-credinţă”, a subliniat Florin Talpan.

  • 13 victorii a reușit în acest sezon CSA Steaua în Liga a 4-a