Fotbal intern

Talpa lui Talpan! Cutremur la FCSB! Ce se întâmplă pe 21 martie!

Cutremurul care va lovi FCSB, moda lansată de... Gigi Becali şi cine este perla... perlei sale, bis la titlu după 10 ani, care sunt „plombele” necesare fotbalului românesc, toate acestea numai în FANATIK-ul de VINERI!
15.03.2018 | 16:54
Talpa lui Talpan Cutremur la FCSB Ce se intampla pe 21 martie

Dacă e VINERI, e… ULTIMUL FANATIK SĂPTĂMÂNAL! Nu rataţi VINERI un ULTIM număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România se transformă în cel mai bun… lunar de sport şi pariuri din România!

48 de pagini de reportaje exclusive, interviuri sincere şi poveşti emoţionante din lumea sportului veţi găsi numai în lunarul FANATIK! ULTIMUL NUMĂR SĂPTĂMÂNAL apare VINERI, nu-l rataţi că nu ştiţi ce pierdeţi!

CUTREMUR SAU DOAR O SIMPLĂ ZGÂLŢÂIALĂ? 21 martie este ziua în care se aşteaptă un verdict în cazul prejudiciului de 36,8 milioane de euro pe care CSA Steaua i-l impută lui Gigi Becali. Toate scenariile posibile după toate sentinţele posibile, numai în FANATIK-ul de VINERI!

BECALI A LANSAT „CIOBAN FASHION”. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI cum şi-a îmbrăcat patronul FCSB… oierii care se ocupă de stâna lui din Pipera! Costume, da, da, cos-tu-me de mii de euro! Numai în FANATIK-ul de VINERI!

BIS LA TITLU DUPĂ 10 ANI. În anul 2008 lupta la vârf se dădea între aceleaşi CFR Cluj şi FCSB, numită pe atunci Steaua. Ce s-a ales din echipele de atunci din Liga 1, câte mai trăiesc, câte au murit, ce făceau în acea vreme antrenorii de acum din Liga 1, cine erau vedetele din iarbă, totul puteţi citi în FANATIK-ul de VINERI!

„PLOMBELE” NECESARE SPORTULUI ROMÂNESC: NATURALIZĂRILE. Noile reglementări privind procedurile de „românizare” a cetăţenilor străini au permis acoperirea anumitor lipsuri la nivelul echipelor naţionale cu „importuri”. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce sporturi au beneficiat de naturalizări şi care este situaţia în fotbalul mioritic!

PERLA PERLEI. Florinel Coman a costat 3 milioane de euro. „Perla” lui Gigi Becali are, la rândul său, o… perlă de iubită! Admiraţi-o în FANATIK-ul de VINERI!

REVOLUŢIA DE LA PARIS. PSG a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar şeicii pregătesc schimbări majore, vor „cădea” capete, vor fi aduşi alţi „soldaţi”. Care, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

MARILE DECEPŢII. Până şi cele mai strălucitoare vedete din istoria fotbalului au avut în carieră perioade negre când nu le-a „ieşit”” nimic, departe de potenţialul lor real. Despre cine este vorba, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

TEMPLELE ZEULUI MINGE. Fotbalul a devenit în timp „sfântul” la care se înclină tot mapamondul. FANATIK-ul de VINERI vă prezintă cele mai ciudate şi mai scumpe locuri de „veneraţie” a idolului suprem.

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! NU UITAŢI, din aprilie FANATIK apare o singură dată pe lună! 48 de pagini de reportaje exclusive, interviuri sincere şi poveşti emoţionante din lumea pestriţă a sportului!