Fanatik Show

VIDEO / Dezvăluiri la FANATIK SHOW: “Tamaş a vrut să-şi facă nevoile în chiuveta din bucătăria restaurantului!”

UPDATE Ora 21:15 / În direct la FANATIK SHOW, patronul Rapidului, Nicolae Cristescu, a dezvăluit că tot conflictul dintre Tamaş şi Pancu a pornit de la faptul că fundaşul naţionalei era în...
15.10.2013 | 10:01
VIDEO  Dezvaluiri la FANATIK SHOW Tamas a vrut sasi faca nevoile in chiuveta din bucataria restaurantului

UPDATE Ora 21:15 / În direct la FANATIK SHOW, patronul Rapidului, Nicolae Cristescu, a dezvăluit că tot conflictul dintre Tamaş şi Pancu a pornit de la faptul că fundaşul naţionalei era în stare de ebrietate avansată: “Smardoiul Pancu… chiar este un băiat de nota 10. Vă spun eu cum a fost treaba, restul sînt vrăjeli. El este un băiat bun! S-a dus să bea un spriţ, o bere, era în timpul lui liber. El nu era în lot, era în timpul lui liber şi putea să facă ce vrea. El este un profesionist sută la sută şi nu mă deranjează că se duce să bea o bere. El efectiv îşi dă sufletul pe teren şi aleargă mai mult decît toţi jucătorii. Legat de acest incident, acea bătaie ca în filme, cum s-a spus în televiziune şi în presă, nu e nimic adevărat. Vă spun exact ce s-a întîmplat. A venit Tamaş şi a venit într-o stare mai mult decît avansată… de ebrietate, în local! Tamaş s-a dus în bucătărie să facă ceva ce nu ar fi trebuit să facă verodată cineva în bucătărie. Da, în chiuvetă. Pancu din dorinţa de a-i salva onoarea lui Tamaş, jenat de această fază, s-a dus să-l tragă din bucătărie. L-a tras pe Tamaş, iare el s-a smucit şi i-a dat un cot în figură şi i-a spart nasul. Pancu chiar nu era beat, Pancu are şi un fizic impresionant, chiar nu-mi fac probleme că cineva ar putea să-l bată atît de uşor. Nimeni nu poate să-i reproşeze nimic lui Pancu” 

Pancu: “L-am înjurat şi mi-a dat o perversă direct în nas de mi-a dat sîngele!”

Daniel Pancu a ţinut să-şi spună punctul de vedere cu privire la conflictul pe care l-a avut cu Gabi Tamaş săptămîna trecută. “În jurul orei 12.00, la prînz, în timpul meu liber, m-am dus la acest restaurant. La un moment dat, unul dintre ospătari m-a chemat afară că e cineva care nu poate coborî din taxi şi are nevoie de ajutorul meu. Cînd mă uit, era prietenul meu, Tamaş, care venise de la o nuntă. Am stat o oră – două, liniştiţi, apoi eu m-am dus să discut ceva cu preşedintele ŢSKA, iar Tamaş începuse să facă nişte numere de-ale lui. Nu mă întrebaţi ce fel de numere, că nu vreau să intru în detalii.. Vă daţi singuri seama… Voiam să plec, vă spun sincer, pentru că noi doi n-am venit împreună, iar toţi voiau să cheme poliţia. Mă simţeam, cumva, dator să-l liniştesc pe Tamaş, aşa că l-am rugat de patru ori să se liniştească şi să plece. Cînd am văzut că nu vrea sub nicio formă, l-am înjurat şi l-am luat de mijloc să-l conduc spre ieşire, iar el, într-o fracţiune de secundă, mi-a dat o lovitură din aia originală şi perversă direct în nas de mi-a dat sîngele!”, a declarat Pancu.

“Tamaş mi-a scos vorbe că el e deştept şi eu-s prost!

“Eu n-aş fi povestit niciodată lucrurile astea, vă spun sincer, dar m-au rugat fanii rapidişti. În plus, nu mi-a picat bine să aud că Tamaş mi-a scos vorbe că el e băiat deştept, iar Pancu, un prost. Eu îl respect foarte mult şi ca om, şi ca fotbalist, dar nu şi în ipostaza în care a fost. Nu am avut nicio intemţie de a riposte, îmi curgea singe din nas şi rîdeam ca prostul”, a conchis Pancu la Digi Sport 1.