Veste şocantă pentru Tamaş. Decizie de ULTIMĂ ORĂ!

Marian Popovici   
în Nicio categorie
14/03/2014, 12:24
Veste şocantă pentru Tamaş. Decizie de ULTIMĂ ORĂ!

Gabriel Tamaş ar putea fi dat afară de la Doncaster Rovers după ce s-a ales cu o fractură de pomete după o bătaie în club. Chiar dacă evoluţiile lui Tamaş au fost extrem de apreciate la echipa din Championship, viciile fotbalistului ar putea, din nou, să îl lase fără echipă.

Gabriel Tamaş a comis-o din nou. În weekend, fotbalistul român s-a bătut într-un club de noapte, rezultatul fiind o fractură de pomete. El s-a prezentat însă la meciul cu Watford, nefiind însă folosit de antrenor.

Chiar dacă evoluţiile lui Tamaş au impresionat la Doncaster, clubul îi caută înlocuitor, pentru că în liga secundă din Anglia perioada de transferuri expiră pe 27 martie. Doncaster va încerca să aducă împrumut un alt fundaş în locul lui Tamaş, în condiţiile în care jucătorul român va lipsi aproximativ 6 săptămâni, susţine presa locală. Contractul lui Tamaş cu Doncaster expiră în vară şi sunt şanse mici ca acesta să fie prelungit după acest incident.

Clubul Doncaster a deschis o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întîmplat în acel club de noapte. În acest sezon, Tamaş a mai fost dat afară de la CFR Cluj, din cauza vieţii extrasportive.

Închide ×