EXCLUSIV / Tamaş, OUT şase luni! Marica: “E DEVASTAT!”

Adrian Căpriţă   
în Stiri sportive
22/09/2014, 23:58
EXCLUSIV / Tamaş, OUT şase luni! Marica: “E DEVASTAT!”
Ciprian Marica,Pavel Plaskonny,Gabriel Tamas,Dmitri Verkhovtsov.

Gabi Tamaş s-a accidentat în ultima partidă disputată de formaţia sa în campionat, cu Bournemouth, fiind înlocuit în minutul 32. Iniţial părea ceva minor, însă luni s-a aflat că accidentarea este foarte gravă.

FANATIK.RO a dezvăluit că Gabi Tamaş a aflat verdictul dur al RMN-ului efectuat în Anglia: ruptură de ligamente încrucişate! Aşadar, fundaşul român va sta minimum şase luni pe bară!

Contactat de FANATIK.RO, căpitanul naţionalei României, Ciprian Marica, a declarat că Tamaş l-a contactat după ce a aflat verdictul medicilor. “Gabi Tamaş m-a sunat şi era devastat, foarte supărat. A vrut să mă întrebe de spitalul unde m-am operat eu. I l-am recomandat cu plăcere. Nu ştiu dacă se va duce acolo, este decizia lui“, a spus Marica în legătură cu accidentarea fundaşului român.

“Este o pierdere mare pentru echipa naţională, era într-o revenire evidentă de formă. Sînt sigur totuşi că Victor Piţurcă va găsi o soluţie să îl înlocuiască. Naţionala nu stă într-un singur jucător”, a declarat Marica pentru FANATIK.RO.

Ciprian Marica a fost operat în 2013 de doctorul Ulrich Boenisch, la meniscul lateral al genunchiului drept, în urma unei accidentări suferite în timpul unui antrenament al echipei Schalke 04.

Închide ×