Fotbal international

Tamaș a marcat în Supercupa Israelului! Decisiv și la loviturile de departajare

Autor: Traian Terzian | 28.07.2018 | 23:36
Fundașul Gabriel Tamaș a marcat un gol în Supercupa Israelului câștigată de echipa sa Hapoel Haifa la loviturile de departajare

Fundașul Gabriel Tamaș a marcat un gol în Supercupa Israelului câștigată de echipa sa Hapoel Haifa la loviturile de departajare. Fostul internațional român a fost decisiv pentru formația sa în întâlnirea cu Hapoel Beer Sheva, campioana Israelului.

Gabriel Tamaș a început meciul ca titular și a marcat pentru Hapoel Haifa în minutul 26, la doar două minute după ce Hapoel Beer Sheva deschisese scorul datorită autogolului lui Hezi Dalmoni.

Tamaș a marcat și la loviturile de departajare în Supercupa Israelului

Tabela de marcaj a rămas neschimbată până la finalul timpului regulamentar și astfel Supercupa Israelului a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Gabriel Tamaș a fost primul executant pentru Hapoel Haifa și a marcat fără probleme.

Fundașul Gabriel Tamaș a marcat un gol în Supercupa Israelului câștigată de echipa sa Hapoel Haifa la loviturile de departajare
Fundașul Gabriel Tamaș a marcat un gol în Supercupa Israelului câștigată de echipa sa Hapoel Haifa la loviturile de departajare

Campioana Hapoel Beer Sheva a ratat cea de-a patra lovitură de departajare și partida s-a încheiat cu scorul general de 6-5 pentru Hapoel Haifa, iar Gabriel Tamaș a cucerit al doilea trofeu în Israel.

În luna mai, Gabi Tamaş a cucerit cu Hapoel Haifa Cupa Israelului. Hapoel pornea cu şansa a doua în finala care s-a jucat la Jerusalem, iar adversară îi era tocmai echipa locală Beitar. La capătul unui meci dus până în prelungiri roş-negrii din Haifa au reuşit să răstoarne calculele hârtiei şi să se impună cu 3-1. Un rezultat care a trimis echipa românului în Europa League.

După câștigarea Cupei Israelului, românul şi-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa şi a semnat pentru următorii doi ani la echipa israeliană. Fostul internaţional român a primit şi o mărire salarială şi va câştiga 240.000 de euro pe an la Haifa. Gabi Tamaş are şi o clauză foarte importantă în noul contract: i s-a oferit un post în conducerea clubului după ce îşi va încheia cei doi ani de contract ca jucător.

În semn de respect faţă de gestul şefilor săi, dar şi pentru a le mulţumi fanilor pentru susţinerea de care a avut parte şi pentru mesajele de felicitare pe care le-a primit, Tamaş s-a dus la o frizerie din Haifa unde a avut o solicitare aparte. Fundașul român a cerut o frizură în culorile echipei pentru care tocmai a semnat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!