Carousel hot news

ASTA ar fi CEA MAI TARE revenire în fotbalul românesc! Unde vrea TAMAŞ să-şi încheie CARIERA!

Fotbalistul  lui Doncaster, Gabi Tamaş, a revenit la sentimente mai bune faţă de fotbalul românesc după experienţa neplăcută de la CFR Cluj şi declară că ia în calcul să se retragă din...
30.03.2014 | 16:54
ASTA ar fi CEA MAI TARE revenire în fotbalul românesc! Unde vrea TAMAŞ să-şi încheie CARIERA!
ADVERTISEMENT

Fotbalistul  lui Doncaster, Gabi Tamaş, a revenit la sentimente mai bune faţă de fotbalul românesc după experienţa neplăcută de la CFR Cluj şi declară că ia în calcul să se retragă din cariera de jucător chiar de la Dinamo. Fundaşul a vorbit şi despre derby-ul dintre Steaua şi Dinamo.

“Cred că spre finalul carierei, dacă se va întîmpla, mă voi întoarce la Dinamo. Numai la Dinamo mă voi întoarce în ţară. Dacă nu, mă voi lăsa. Sincer, nu poţi să compari niciun derby din toată lumea asta cu derbyul Steaua – Dinamo. Am jucat în mai multe campionate, am văzut, dar ai altă satisfacţie ca fotbalist cînd joci un derby din asta. Am jucat şi la Galata, am văzut Fener cu Galata sau cu Beşiktas… şi acolo este un derby foarte, foarte tare, dar pentru mine cel mai tare derby este Dinamo – Steaua”, a declarat Tamaş la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri