Tamaş confirmă în Israel. Hapoel vrea să îi prelungească înţelegerea

Eduard Popa   
in Fotbal international
08/02/2018, 11:38
Tamaş confirmă în Israel. Hapoel vrea să îi prelungească înţelegerea

După ce în sezonul precedent a evoluat la FCSB, Gabi Tamaş a semnat în vara anului trecut cu israelienii de Hapoel Haifa.  Tamaş se află într-o formă foarte bună la noua sa echipă şi astfel patronii s-au decis să îi ofere prelungirea înţelegerii pentru încă doi ani. 

Nu doar abilităţile în defensivă i-au impresionat pe şefii clubului lui Haifa. În ultimul meci al lui Tamaş în tricoul lui Hapoel, internaţionalul român a reuşit un gol fabulos în partida cu Maccabi Haifa, terminată 2-2, în sferturile Cupei Israelului. VEZI VIDEO MAI JOS

Gabi Tamaş, om de bază în Israel

Gabi Tamaş a jucat 18 partide în prima ligă din Israel în acest sezon, unde echipa din Haifa este pe locul patru în campionat, la doar 3 puncte de liderul Maccabi Haifa. Returul din Cupa Israelului se va juca la începutul lunii martie. 

Până să ajungă la FCSB, Tamaş a mai jucat la Dinamo, trecând apoi pe rând pe la Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Watford sau Cardiff City. El a adunat şi 65 de goluri la echipa naţională, pentru care a înscris 3 goluri.

 

Ştirea MOMENTULUI

Patru francezi în echipa ideală a CM 2018! Ce surprize a pregătit FIFA

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.