Tamaş după CALIFICARE: ”Merităm să fim sus. Acum, sărbătorim la hotel, cu o bere”

Claudiu Melinte   
in Fotbal intern
04/08/2016, 00:04
Tamaş după CALIFICARE: ”Merităm să fim sus. Acum, sărbătorim la hotel, cu o bere”

Gabriel Tamaş a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren cu Sparta Praga. Fundaşul central i-a pasat decisiv lui Nicuşor Stanciu la al doilea gol al Stelei. Mai mult de atît, în prima repriză a executat o lovitură liberă din propria jumătate de teren direct pe poartă! Din nefericire, mingea a lovit bara.

”Sperăm să vină mai multă lume. Am făcut un meci mare în seara asta. Am arătat că merităm să fim acolo sus, unde sîntem. Au fost cîţiva contestatari. În seara asta i-am mulţumit şi pe aceştia. Stanciu poate să plece după ce ajungem în grupe. Pînă atunci trebuie să ne mai ajute. Aş dori să jucăm cea mai bună echipă din lume. Acum mergem să sărbătorim la hotel cu o fanta, o colă, o bere. Am vrut să dau gol, din nefericire mingea a lovit bara”. a declarat Gabriel Tamaş.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×