Video. Tamaş, “torpilă” în Cupa Israelului! Fostul stelist, decisiv în derby

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
07/02/2018, 08:12
Video. Tamaş, “torpilă” în Cupa Israelului! Fostul stelist, decisiv în derby

Maccabi Haifa – Hapoel Haifa s-au întâlnit marţi în manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei Israelului. Startul meciului nu a fost unul de bun augur pentru formaţia lui Gabriel Tamaş, gazdele marcând două goluri în primele 14 minute.

În a doua repriză, Hapoel Haifa a început să dea semne de revenire, iar Turgeman a înscris în minutul 57. Pe finalul meciului, Gabriel Tamaş a ieşit la rampă şi a marcat golul de 2-2, reuşită care le dă speranţe oaspeţilor pentru manşa retur.

Tamaş, jumătate de an de când a plecat în Israel

Fundaşul central de 34 de ani a marcat de la peste 30 de metri, cu un şut bombă care nu i-a dat nicio speranţă portarului advers. Pe 1 martie, cele două formaţii se vor reîntâlni în manşa retur a sferturilor de finală.

Gabriel Tamaş s-a transferat la Hapoel Haifa în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu FCSB. Fostul internaţional român a bifat 19 meciuri pentru formaţia care ocupă locul 4 în prima ligă din Israel.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.