Sport

TAMAŞ LA STEAUA. “99 la sută, Gabi este STELIST!” AZI, întîlnirea FINALĂ cu Vali Argăseală

UPDATE 21:50 / Impresarul Florin Manea a anunţat că în cursul zilei de vineri se va întîlni cu Valeriu Argăseală. "Mîine o să mă întîlnesc cu Valeriu Argăseală. Este greu pentru Tamaş...
14.01.2015 | 20:50
TAMAS LA STEAUA 99 la suta Gabi este STELIST AZI intilnirea FINALA cu Vali Argaseala
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:50 / Impresarul Florin Manea a anunţat că în cursul zilei de vineri se va întîlni cu Valeriu Argăseală. “Mîine o să mă întîlnesc cu Valeriu Argăseală. Este greu pentru Tamaş să facă acest pas, dar el a promis că o să dea 100% pentru Steaua. Contractul este pe un an şi jumătate, pentru el nu a contat doar banii în acest moment. Steaua este cea mai bună echipă din România, este normal să alegi Steaua. La Dinamo se fac multe schimbări, nu sînt bani”, a spus Forin Manea pentru Dolcesport.

UPDATE 21:08 / Florin Manea a dezvăluit că Steaua este singura formaţie care a făcut o ofertă pentru Gabi Tamaş, iar contractul urmează să fie semnat în orele următoare. “Trebuie să alegi cu mintea, nu cu sufletul. Dacă Tamaş nu era accidentat, nici nu se punea problema să revină în România. Lipseam doar eu să mă duc să definitivez contractul. Mai lipseşte doar semnătura lui. Dacă suporterii lui Dinamo îl iubesc pe Gabi ar trebui să se gîndească la binele lui. Nimeni din România nu putea face o ofertă ca a Stelei pentru Gabi. Am purtat la Londra negocieri pentru Tamaş, dar singura ofertă concretă este a Stelei. Sper ca Gabi să nu se schimbe. La Steaua, Tamaş va fi mult peste nivelul fotbalului românesc. Ar urma să semneze pe un an şi jumătate. În acest moment, Tamaş este apt de joc. De mîine poate să joace. S-ar putea să aduc un jucător la Steaua sau Dinamo care ar fi numărul unu din România. Cei din străinătate îi vor plăti mare parte din salariu”, a spus Florin Manea la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV!!! MEGA BOMBAAAA!!! DINAMO IL DETURNEAZA PE TAMAS DIN DRUMUL SPRE STEAUA!!! OFERTA FABULOASA!!! PROPRIETATI IMOBILIARE DE LA NEGOITA PENTRU TAMAS PENTRU A SEMNA CU DINAMO!!! DEZVALUIRI INCENDIARE AICI!!! ACUM SE INTAMPLA TOTUL!!! 

UPDATE 20:48 / Florin Manea a declarat că Gabi Tamaş va deveni, în cel mai scurt timp, fotbalistul Stelei. “Dinamo a făcut o ofertă de copii şi juniori, Steaua are o ofertă de Champions League pentru Gabi Tamaş. 99% va semna cu Steaua, 1% depinde doar de el, dacă e de acord cu condiţiile care îi vor fi propuse. Tamaş va primi un contract pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane. Dinamo, dacă îl voia, trebuia să facă oferta de acum o lună, nu de cînd a aflat că Steaua îl vrea. Tamaş nu trebuie să judece după aspectul ăsta, legat de faptul că a jucat la Dinamo, ca şi tatăl meu a jucat o viaţă la Rapid, iar cînd a murit, tot mai avea şi mai are încă de luat bani de la club, datorii”, a spus Florin Manea pentru Pro TV.

tamas1-590x331

TAMAŞ LA STEAUA. Impresarul Florin Manea se întoarce miercuri seară de la Londra pentru a rezolva transferul lui Gabi Tamaş la Steaua. Acesta a dezvăluit că gruparea din Ghencea a făcut această ofertă de 3 săptămîni.

ADVERTISEMENT

Ultimă oră! Tamaş, DETURNAT din Ghencea? Ofertă de ultim moment din Anglia!

“În acest moment, Gabi Tamaş este liber de contract, a reziliat contractul cu Wattford. Deocamdată, o ofertă concretă pentru Tamaş avem de aproape trei săptămîni din partea clubului Steaua. Eu mă întorc în această seară special în ţară pentru a rezolva situaţia lui Tamaş. Dinamo ne-a contactat doar de cîteva zile, după ce s-a aflat de oferta Stelei. Nu pot să dau amănunte în legătură cu cele două oferte. Din străinătate nu există deocamdată oferte clare pentru Tamaş, sînt doar discuţii”, a spus Florin Manea, pentru Mediafax.

–––––––––––––––––––––––––––-

TAMAŞ LA STEAUA. După ce Dinamo a pornit tare pe piaţa transferurilor, campioana a declanşat marea bombă! Conform surselor FANATIK.RO, Gabriel Tamaş va semna un contract pe doi ani cu formaţia din Ghencea. Fotbalistul a fost convins să semneze cu Steaua de impresarii Florin Manea şi Anamaria Prodan. Aceştia s-au deplasat la Londra pentru a-l aduce pe fundaş în ţară!

ADVERTISEMENT

Surse din interiorul formaţiei Steaua au dezvăluit pentru FANATIK.RO, în exclusivitate, cum a fost convins Tamaş să aleagă gruparea din Ghencea: “Gigi Becali a insistat foarte mult pentru el. I-a oferit 100.000 de euro la semnătură şi un salariu anual de 300.000 de euro. Miercuri vine să semneze contractul!”, afirmă sursele noastre.

ULTIMA ORA!!! E OFICIAL!!! INCA 2 TRANSFERURI BOMBA FACUTE DE STEAUA MARTI SEARA!!! ANUNTUL FACUT DE CAMPIOANA LA MIEZUL NOPTII!!!

Această mutare vine ca o lovitură pentru conducerea lui Dinamo, care anunţase, prin vocea lui Daniel Stanciu, că este interesată de aducerea lui Tamaş în Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

TAMAŞ LA STEAUA. Prima REACŢIE a fundaşului!

TAMAŞ LA STEAUA. Mitică dă verdictul. Peste Szukala?

Tamaş la Steaua. L-a înjurat pe Gigi! “S-a DEZLĂNŢUIT!”

TAMAŞ LA STEAUA. “Nu era în vederile noastre!”

TAMAŞ LA STEAUA. “E dorinţa lui să joace în Ghencea. Semnăm actele”

TAMAŞ LA STEAUA. “Va fi un mare cîştig pentru Steaua, e un lider în vestiar!”