Fotbal intern

TAMAŞ LA STEAUA. Meme A TURBAT: “E o bombă cu ceas”

TAMAŞ LA STEAUA. Mihai Stoica nu este de acord cu transferul lui Gabi Tamaş la Steaua şi este deranjat de faptul că Gigi Becali sau alţi oameni din club nu i-au cerut şi lui sfatul atunci cînd...
19.01.2015 | 00:18
TAMAS LA STEAUA Meme A TURBAT E o bomba cu ceas
ADVERTISEMENT

TAMAŞ LA STEAUA. Mihai Stoica nu este de acord cu transferul lui Gabi Tamaş la Steaua şi este deranjat de faptul că Gigi Becali sau alţi oameni din club nu i-au cerut şi lui sfatul atunci cînd s-a decis demararea tratativelor pentru achiziţionarea fundaşului român. Totodată, Meme nu uită că, în 2010, Peluza Nord s-a opus şi a reuşit să îl convingă pe patronul din Ghencea să nu îl mai transfere pe Vasile Maftei de la Unirea Urziceni la Steaua, jucător pe care fostul manager l-a dorit enorm.

VIDEO!!! DEBUT INCENDIAR PENTRU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATUL MECIULUI!!! 

TAMAŞ LA STEAUA. Vestea discuţiilor transferului lui Gabi Tamaş la Steaua a cazut ca un traznet în puşcărie pe Mihai Stoica. Motivul? Fostul manager al clubului din Ghencea nu a fost informat sub nici o formă de deschiderea tratativelor respective, iar acest lucru nu i-a picat deloc bine, conform surselor FANATIK.RONu mă aşteptam la aşa ceva. Aţi făcut o mare prostie. Tamaş va fi o bombă cu ceas în vestiar. O să vedeţi voi că am dreptate. Nu ştiu cine i l-a propus sau cine i l-a băgat pe gît lui Gigi, dar e o mare greşeală”a sunat mesajul acestuia de după gratii către o parte dintre apropiaţii săi din club.

ADVERTISEMENT

ULTIMA ORA!!! LOVITURA LUI GIGI BECALI!!! SCAPĂ DE PUŞCĂRIE!! DEFINITIV!!!

tamasss

TAMAŞ LA STEAUA. Apel către fani: “Acum nu mai faceţi scandal? Unde vă e orgoliul”

TAMAŞ LA STEAUA. Totodată, o sursă bine informată a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Meme nu a stat cu mînile în sîn, iar în cursul zilei de miercuri a luat legătura cu unul dintre liderii din Peluza Nord. Băi, frate, ce faceţi? Vreţi să vină ăla la noi? Ăla e dus rău de tot cu pluta. O să vedeţi că o să îl ardă şi pe Gâlcă, dacă vine cu capsa pusă la antrenament. Dar acum voi ce faceţi? Cînd eu am vrut să îl aduc pe Maftei, aţi sărit ca şi arşi şi aţi făcut scandal! Aţi spus că ăla e rapidist şi că nu mai ştiu ce v-a făcut la meciuri, dar Tamaş asta nu a scandat contra Stelei niciodată? Unde vă e orgoliul?”le-a transmis Meme liderilor de galerie din Ghencea.

TAMAŞ LA STEAUA. CUM ÎI AMENINŢA PE FANII CAMPIOANEI

RTEmagicC_sport-meme-ALEX9368.jpg

DECIZIA ŞOC, DE ULTIMĂ ORĂ, LUATĂ DE GICĂ POPESCU DE DUPĂ GRATII!!! ÎŞI PUNE TOATĂ ŢARA ÎN CAP!!!

S-a opus transferurilor lui Wesely şi Sănmărtean în anii trecuţi

TAMAŞ LA STEAUA. Este ştiut faptul că Mihai Stoica nu este adeptul transferurilor fotbaliştilor care provoacă probleme în vestiar. În anii trecuţi, Meme s-a opus pe cît a fost posibil transferurilor lui Wesley şi Sănmărtean, cei pe care Gigi Becali i-a dorit enorm în Ghencea. Motivele? Jucătorul brazilian era bănuit că avea probleme cu viaţa de noapte şi cu faptul că era un consumator fidel al băuturilor alcoolice, în timp ce Sănmărtean era privit ca  tipul de fotbalist conflictual, cu ifose, care provocă scandal cu antrenori sau cu conducerea atunci cînd nu îi convin unele lucruri.

ADVERTISEMENT

BOMBĂ!!! MIRCEA SANDU ŞI DRAGOMIR, ÎNGROZIŢI! 15 ANI DE PUŞCĂRIE ÎN DOSARUL EXCLUDERII CRAIOVEI!?! NOUTĂŢI DE ULTIMĂ ORĂ!!! PRIMA DECIZIE A INSTANŢEI!!! 

wesley

Dat afară după o săptămînă de la CFR

Ultima încercare a lui Tamaş de a reveni în Liga 1 a fost una cu ghinion. Pe 9 octombrie 2013, fundaşul a fost prezentat oficial la CFR, însă la doar o săptămînă a fost dat afară din Gruia după ce s-a îmbătat alături de Florin Costea într-un club de manele din Cluj. “Ştiţi expresia <Veni, vidi, vici> se poate traduce în cazul lui Tamaş cu <Am venit, am băut, am plecat>”, declara Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, la momentul respectiv. Mihai Stoica este convins că escapadele bahice ale lui Tamaş vor continua şi odată cu transferul la Steaua, motiv pentru care managerul se teme că fundaşul va strica vestiarul.

FANII AU LUAT FOC! “MERCENARUL TAMAŞ A SEMNAT CU FCSB, NU CU STEAUA!”

sport-tamas-bautura