Fotbal intern

Tamaş la Steaua. “Mercenarul a semnat cu FCSB, nu cu noi!”

TAMAŞ LA STEAUA. Campioana este pe cale să dea o nouă lovitură rivalei de moarte din “Ştefan cel Mare”. După aducerea lui Srgian Luchin, campioana României îl va legitima şi pe Gabi...
14.01.2015 | 00:16
Tamas la Steaua Mercenarul a semnat cu FCSB nu cu noi

TAMAŞ LA STEAUA. Campioana este pe cale să dea o nouă lovitură rivalei de moarte din “Ştefan cel Mare”. După aducerea lui Srgian Luchin, campioana României îl va legitima şi pe Gabi Tamaş, care va semna cu gruparea din Ghencea un contract pe două sezoane şi jumătate. Astfel, Steaua va avea în lot doi fotbalişti care în trecut au purtat banderola de căpitan a lui Dinamo şi care s-au declarat “cîini pînă la moarte”. Acum, rămîne de văzut cum va fi primit Tamaş de suporterii campioanei României.

“Poate să vină şi Dinu la FCSB”

TAMAŞ LA STEAUA. FANATIK.RO a discutat cu Alexandru Tofan, unul dintre liderii suporterilor de la Peluza Sud. Acesta nu s-a declarat deloc surprins că Tamaş va semna cu Steaua şi consideră că fundaşul nu are afinităţi pentru nici o echipă. “Tamaş nu a venit la Steaua, ci la FCSB! Este un mercenar ca toţi jucătorii de astăzi. A venit la FCSB pentru a fi reactivat şi mai apoi să plece în altă parte. Poate îl ia Piţurcă la arabi, cine ştie? Pe noi nu ne interesează. Poate să vină şi Dinu la FCSB, noi nu avem nici o problemă. Pe noi acum ne interesează să se rezolve problema siglei”, a spus Tofan pentru FANATIK.RO.

S-a pozat cu fularul Stelei la gît

TAMAŞ LA STEAUA. Fundaşul a surprins întreaga suflare a fotbalului românesc în urmă cu mai multe luni, cînd s-a fotografiat alături de mai mulţi lideri ai galeriei steliste într-un bar din Bucureşti. “Să nu uităm că acum şi jumătate se poza mîndru cu fularul Stelei la gît. Nu are nici o treabă acest băiat, nu ţine cu nimeni. Oricum, dacă apar filmări cu el cînd se declară cîine pînă la moarte poate să spună că a zis totul la băutură. Nu sînt prea multe de comentat pe marginea acestui transfer, noi avem alte probleme”, a precizat “Lecce”, pentru FANATIK.RO.

tamas1-590x331

Fan al Stelei în copilărie?

TAMAŞ LA STEAUA. Gestul fundaşului de a semna cu Steaua surprinde din moment ce anul trecut declara că singura formaţie din România pentru care ar mai evolua este Dinamo. “Cred că spre finalul carierei, dacă se va întîmpla, mă voi întoarce la Dinamo. Numai la Dinamo mă voi întoarce în ţară. Dacă nu, mă voi lăsa”, spunea fundaşul în 2014. Acum şi-a dat acordul să vină la Steaua. Trădare? Un prieten din copilărie al lui Tamaş a dezvăluit pentru FANATIK.RO: “Vă spun eu sigur că atunci cînd era mic era fan al Stelei! Pînă să ajungă la Dinamo era fanul echipei din Ghencea”.

80 de partide a jucat Tamaş pentru Dinamo. A marcat 7 goluri

800.000 de euro este cota lui Tamaş conform site-ului transfermarkt.de

Tags: