“Sînt trist că plec. WBA e primul club unde am reuşit să stau mai mult de un an”

Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu West Bromwich Albion pe cale amiabilă, aşa cum anunşă site-ul oficial, wba.co.uk. Românul a evoluat pentru această grupare în ultimele trei sezoane...
05.09.2013 | 13:08
Sint trist ca plec WBA e primul club unde am reusit sa stau mai mult de un an

Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu West Bromwich Albion pe cale amiabilă, aşa cum anunşă site-ul oficial, wba.co.uk. Românul a evoluat pentru această grupare în ultimele trei sezoane şi jumătate. El mai avea zece luni de contract, însă cele două părţi l-au reziliat pe cale amiabilă.

“E trist pentru că trebuie să-mi iau la revedere, dar trebuie să mergem înainte. Am amintiri frumoase de aici, mai ales pentru că este primul club unde am reuşit să stau mai mult de un an”, a spus Tamaş.

“M-am simţit ca acasă

“Aici mă simt ca acasă. Am fost fericit la West Brom, iar din prima zi în care am ajuns aici am fost sigur că echipa va face lucruri mari datorită jucătorilor foarte buni. A fost mereu o echipă unită… fiecare jucător s-a dedicat echipei naţionale. A fost şi este o echipă unde sînt jucători valoroşi. Sper să rămîn în Anglia şi trebuie să am răbdare să văd dacă primesc oportunitatea de a juca din nou în Liga Campionilor”, a mai declarat Tamaş la despărţirea de WBA.

Richard Garlick a spus despre Tamaş că este caracterizat de devotement şi seriozitate: “Gabi a fost sută la sută dedicat. Are un caracter mare şi deşi în ultimele 18 luni nu a avut prea multe ocazii de a juca, nimeni nu se poate îndoi de devotamentul său. Este un fundaş central foarte tehnic şi a jucat bine şi ca fundaş dreapta în ultimul sezon. Este un membru popular al echipei, dar lucrurile se schimbă, iar ca să-l ajutăm să progresee în carieră am decis să terminm conractul, astfel încît el să-şi găsească un alt club. Va pleca cu cele mai bune urări din parte noastră”.

77 de apariţii a avut Tamaş la Baggies

3 goluri a reuşit să înscrie